Jelly Pong Pong

Beauty door Redactie

Als echte beautyfreak moét je het merk Jelly Pong Pong (leren) kennen. Ik heb er al vaker producten van op Girlscene staan, en nu vond ik 't tijd voor een compleet artikeltje gewijd aan deze geweldige make-up!

Jelly Pong Pong is een Londens make-upmerk wat in 2003 is opgericht door Susan Chyi. Zij wilde graag een merk oprichten dat erkent dat elke vrouw 'different and perfectly unique' is!
Ze was dol op cosmetica, maar wilde make-up ontwikkelen die nét wat anders was. Producten met zogenaamde 'soul' met een grappig verhaal erachter. Ook belangrijk: Susan is héél erg tegen dierproeven en elk product van Jelly Pong Pong is dan ook helemaal dierproefvrij en alleen getest op friends & family!

Elk product wordt apart gemaakt in Italië met speciale ingrediënten. En elk item is weer een beetje gek, net als Susan zelf! Zo is er “Cellulite-Free” oogschaduw en zeep in de vorm van een waterijsje, een "Soap Popsicle" !
Het leuke is dat de make-up er allemaal té cute uitziet en er heel veel zorg wordt besteed aan de verpakking. Maar ook de binnenkant is goed: het ruikt en smaakt allemaal lekker en vooral naar méér.

Ik heb zelf een aantal producten mogen uittesten, en de kwaliteit is erg goed: de lipgloss blijft bijvoorbeeld superlang zitten en de bronzer vervaagt amper.

Mijn favo producten van Jelly Pong Pong:

Het zeepijsje! Met geuren als "Vanilla, Chocolate & Strawberry". Mmmm...

Compact rouge, speciale editie voor Valentijnsdag!

Een van de populairste producten van het merk: de Lo-Lip-Pop Lipgloss! In smaken als Strawberry Slush, Raspberry Parfait en Butterscotch Fudge.

Lip theraphy, oftewel een balsem als verzorging voor je lippen. Met de smaak van honing, suiker, cocos en volle melk. Máár, aldus oprichtster Susan, "helemaal geen calorieën!"

Omnibronze, het favoriete product van Fergie! Zij is vaste klant bij Jelly Pong Pong in Londen...

Een gloss met twéé kanten en twéé kleuren, dat is nog eens fijn...! Je kunt 'm voor je lippen gebruiken als gloss, maar ook voor je wangen als kleurtje!

De "Venus Magical Pearls". Je kunt deze pareltjes zachtjes over je gezicht rollen als highlighter of kleur op je ogen. Maar je kunt ze ook 'crushen' en dan als een poeder gebruiken!

Je kunt Jelly Pong Pong kopen via Asos.com!