Love

Whoops: deze slechte gewoontes in een relatie kunnen je de kop kosten

The ups and the downs horen zeker bij elke relatie, maar sommige slechte gewoontes zorgen voor die extra spanning. Soms moet je je gewoon aanpassen of het kan je wellicht de kop kosten in de relatie. Lees hier om welke slechte gewoontes dit kan gaan.

Deze slechte gewoontes kunnen je de kop kosten in je relatie

Je vindt je eigen mening net wat belangrijker of je kan de confrontatie niet aan gaan. Sommige slechte gewoontes in een relatie zijn net wat erger dan vreemdgaan. 

1 Constant op je telefoon

Okay, wij zijn hier ook guilty aan, maar af en toe die telefoon wegleggen kan ook goed zijn! En net wat gezelliger ook, maak wat tijd voor elkaar! 

2 Geen vertrouwen

Iedere keer wanneer je lover even weg is kijk jij even naar z’n telefoon. En check je de verdachte appjes op je telefoon. Nope girl, not it!

3 Té op je gemak voelen

Natuurlijk moet je je comfortabel voelen bij je lover, maar het is voor je lover natuurlijk ook leuker als die jou ziet zonder je joggingsbroek, knot op je hoofd en je sweater.  

4 No thank you’s

Je bedankt je lover niet zo vaak meer en je vindt het vanzelfsprekend dat je lover jou om 3 uur ’s nachts ergens op komt halen. Thank your lover!

5 Je vindt je eigen mening veel belangrijker

Misschien heb je wel gelijk op de meeste vlakken, maar je lover zijn mening is net zo belangrijk!

6 Liegen over té kleine dingen

Op het moment dat je over kleine dingen liegt zoals de vaatwasser die nog niet opgeruimd is, maar je wel zegt dat je het gedaan hebt, is er écht iets mis. 

7 Je aan alles ergeren

Van alles wat je lover doet krijg jij al de kriebels, en je bent ook niet bang om dat tegen je lover te vertellen. Calm down missy.

Lees ook:

Yikes: dit zijn echt de meest verschrikkelijke koosnaampjes

Zin in: hierover gaan de meeste ruzies tussen stelletjes tijdens Kerst

Must reads 👀