Beauty

Australian Gold

Okee, nu weten we wel dat de zonnebank niet heel goed is voor je huid. En dat het ook niet slim is om zes uur achter elkaar te liggen bakken bij 40 graden in Spanje. Maar hoe worden we dán mooi bruin?! Nou, met Australian Gold bijvoorbeeld!

Niemand wil met witte melkflessen als benen rondlopen; zeker niet nu het voorjaar voor de deur staat en we dadelijk weer rokjes, jurkjes en driekwart broeken gaan dragen. Ik vind het in ieder geval verschrikkelijk om er bleekjes en flets bij te lopen!

Australian Gold, een merk wat heel veel zonneproducten maakt (ook voor ín de zon en onder de zonnebank), heeft nu de "Sunless-serie", met daarin drie producten die je een lekker zomers tintje geven, zónder dat je de zon of zonnebank nodig hebt! De drie items:

Forever Bronze Sunless Lotion: een zelfbruinende lotion die je huid meteen mooi bruin kleurt, en die na een uur nog een beetje extra bruin geeft.

Bronze Effects Dark Formula Lotion: deze lotion werkt éxtra snel, en geeft een wat donkerder bruin tintje, die een paar dagen blijft zitten.

Forever Bronze Sunless Clear Continuous Spray: hetzelfde idee, maar dan in een spray! Lekker makkelijk aan te brengen, vooral bij moeilijkere plekjes van je lichaam die je lastig zelf in kunt smeren.

De producten zijn te koop bij professionele zonnestudio’s. Ze zijn niet goedkoop (de spray kost bijvoorbeeld € 24,95), maar de flessen zijn érg groot en je doet er dus ook lang mee.
Daarbij vind ik deze producten veel beter werken dan bronzers van andere merken; die worden heel snel vlekkerig en geven zo'n lelijke, onnatuurlijke bruine tint af. Zodat iedereen meteen ziet dat je zelfbruiner hebt gebruikt! Met deze bronzer krijg je écht een natuurlijk tintje, waardoor mensen eerder zeggen: "ben je op vakantie geweest?!" dan: "wat voor zelfbruiner heb jij?" En dat moeten we hebben natuurlijk!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved