Lifestyle

Verveeld? Probeer deze 6 activiteiten die je thuis kunt doen eens!

Netflix uitgespeeld en nu geen idee wat je met je leven aan moet? Geen zorgen, wij hebben 6 activiteiten verzonnen voor als je even geen zin hebt om weer een avond doelloos op de bank te liggen.

Deze 7 dingen kunnen jouw verveling genezen

Lees dus – voordat je uit verveling ineens een pony wil knippen – vooral eerst even dit artikel door. Misschien staat jouw nieuwe lievelingshobby er wel tussen!

Puzzelen

En dan hebben we het natuurlijk niet over een puzzel van 100 stukjes. Nee, ga samen met je huisgenoten of familie eens die uitdaging van 1000 puzzelstukken (of meer natuurlijk) aan. Pak een kopje thee en een snack, dit belooft een leuke avond (of avonden) te worden!

Spelletje spelen

In onze drukke levens zijn de bordspellen eigenlijk een beetje op de achtergrond verdwenen. Mega jammer! Een leuk spelletje 30 Seconds of Monopoly valt bij ons eigenlijk altijd wel in de smaak.

Boek lezen

Een goed boek kan je in een korte periode echt verslinden! Eigenlijk is het lezen van een boek veel leuker dan een serie. Je eigen verbeelding maakt het lezen van een boek extra leuk. Loop dus snel naar je boekenkast of vraag een goed boek aan je moeder!

Zingen en dansen

Een beetje stoom afblazen met je huisgenootjes of familie kan echt heerlijk zijn! Het is hilarisch om ff samen te dansen/zingen en we raden het zeer zeker aan.

Opruimen

Hé! Dat is handig. Je hebt ineens heel veel tijd om je kledingkast op te ruimen. Neem even een uurtje de tijd om je kledingkast door te zoeken. Je hebt er vast oude zooi tussen liggen die je al lang niet meer draagt! En wat zal je na afloop een goed gevoel hebben. 

Je kleding verkopen

Nu je heel handig al je kleding hebt uitgezocht kan je dit meteen verkopen! Yay! Je bent echt wel een hele avond kwijt aan je kleding online zetten, dus vervelen zal je je zeker niet. Met een lekker muziekje aan is deze klus zo geklaard! Voordeel: je krijgt er geld voor, en dat bedrag kan je weer aan nieuwe kleding uitgeven! Doen dus!

 

Lees ook:

van scharrel naar potentiëla; dit zijn de rare benamingen voor een relatie in 2021

dit moet je proberen: eggs benedict met zalm!