Lifestyle

Weekhoroscoop; dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben

Yes, nieuwe week, nieuwe kansen! Wil je weten wat de sterren voor jou in petto hebben de komende week? Dat gaan wij je even haarfijn uitleggen.

Weekhoroscoop sterren in petto

Weekhoroscoop; dit heeft de week voor jou in petto

Vorige week was voor sommige sterrenbeelden wat zwaarder dan gewoonlijk. Deze week is gelukkig iets makkelijker! Benieuwd wat de week voor jou in petto heeft? Lees dan snel even door.

Ram

Yehes, jij wordt verliefd! Of ben je het al? Dan krijgt je relatie een mega boost. Verder moet je even op je financiën letten, want dat gaat niet echt de goede kant op. Op je werk kan je vanaf nu eigenlijk alleen maar doen wat je leuk vindt omdat je alle nare klusjes al achter de rug hebt. 

Stier

Jij zit in een fijne, stabiele relatie. Je weet wat je aan elkaar hebt. Ook je financiën gaan lekker en eigenlijk heb je niks om je druk over te maken. Op je werk wordt je harde werk beloond en mocht je een carrièreswitch willen maken, dan is dit daar de perfecte tijd voor. Wat een week!

Tweelingen

Oei, heb je net een ruzie met je partner achter de rug? Maak je niet al te druk, jullie hebben allebei wat tijd nodig en kunnen dan gewoon weer verder as usual. Financieel gaat het allemaal prima en kan je de touwen weer een beetje laten vieren. Op je werk moet je echter even opletten, want je privé-omstandigheden kunnen het hier beīnvloeden.

Kreeft

Volgens de weekhoroscoop heb je het gevoel dat je iets meer aandacht van je partner nodig hebt. Zeg dit dan ook tegen je partner. Daarnaast bezorgen je financiën je erg veel kopzorgen en dit is eigenlijk niet nodig. Je moet van een mug geen olifant maken! 

Leeuw

Dit is een prettige week voor de leeuw. Op romantisch gebied, op financieel gebied én op je werk. Je mag weer iets meer uit gaan geven, een beetje investeren en je collega's waarderen je hulp enorm.

Maagd

Jouw partner heeft iets meer aandacht nodig deze week, Maagd. Dit zul je op de één of andere manier zelf moeten inschatten, want helaas wordt het door je partner niet gezegd. Verder heb je financieel wel een goede week en dat heb je aan jezelf en je harde werk te danken. Zorg er alleen wel voor dat het op je werk niet teveel wordt.

Weegschaal

Oh oh, jij moet even op de centen gaan letten. Je hebt de afgelopen tijd eigenlijk net iets te veel uitgegeven en dit heeft invloed op je huidige uitgaven. Ook op je werk verloopt het niet helemaal soepeltjes; die ene promotie waar je op hoopte zit er voorlopig nog niet in. Wel heeft je partner een fijne verrassing voor je in petto ;)

Schorpioen

Ruzietje hier, ruzietje daar. Tussen jou en je partner gaat het nu even niet zo goed, maar probeer elkaar tegemoet te komen. Qua financiën ga je de komende tijd iets meer binnen krijgen, dus dat is fijn! 

Boogschutter

Shit, jouw kleine akkefietje kan deze week uitmonden in een mega ruzie met je partner. Pas hier dus een beetje mee op en probeer kalm te blijven. Daarnaast is het geen gek idee om iets bij te verdienen, want ook al heb je een fijne baan; financieel blijkt dit toch niet genoeg te zijn. 

Steenbok

Jij fikst deze week ofwel de problemen binnen je relatie, of je komt een nieuwe liefde tegen! Financieel loopt het allemaal op rolletjes, en er komt zelfs een extraatje jouw kant op. Je mag je emoties ook wat meer de vrije loop laten, dit zal alleen maar voor goede dingen zorgen.

Waterman

Deze week kan het zijn dat je je enigszins eenzaam voelt. Hiervoor is het belangrijk dat je in ieder geval goed aangeeft wat je fijn en niet fijn vindt. Verder kan je her en der wat extra's bijverdienen en hiervoor is het belangrijk dat je je ogen open houdt. Op het gebied van werk ga je een aanbod krijgen waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen. 

Vissen

Het gaat niet zo lekker in jouw relatie nu, Vissen. Probeer erachter te komen of het je energie nog waard is. Met je geld moet je even oppassen, houd de hand even op de knip. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved