Collistar

Beauty door Redactie

Ik sta niet vaak te kwijlen, maar vanmiddag moest ik toch eventjes naar adem snakken en - bij wijze van! - mijn mond met een tissue afvegen. Nee, het was niet Brad Pitt die voor de voordeur stond. Het was de postbode!

En hij bracht een pakketje van Collistar; een make-upmerk uit Italië. Ik kende het welvan naam, maar had het nog nooit geprobeerd. Maar wauw: wat een mooie producten!

Nu denken jullie natuurlijk: dat zegt ze over élk merk. Ten eerste is dat niet waar (sommige merken vind ik bijvoorbeeld echt flut, zoals Miss Sporty), en ten tweede: kijk onderstaande foto's maar, en dan begrijp je waarom ik zo aan het kwijlen was!

Het merk is trouwens o.a. te koop bij Douglas, Ici Paris XL, Etos en DA. Check voor meer verkooppunten deze site.

Silk Effect Loose Powder, € 31,10. Dit is een superlicht poeder in een gouden doosje, mét een puff erbij. Daar kun je het dus meteen mooi mee aanbrengen!

Eyeshadow Luminous Powder, € 14,50. Dit oogschaduwpoeder zit in een soort gelvorm, en breng je aan met de applicator die erbij zit. Omdat -ie een beetje 'nat' is, blijft hij superlang zitten. Ook leuk: breng een beetje hiervan aan de uiteinden van je wimpers, om die een leuk glimmertje te geven.

Three-Dimensional Supermascara, € 20,60. In een knalblauw kleurtje! En de Professional Eyeliner voor € 18,90 past er supergoed bij; maak je je ogen helemaal blauw. Houd je lipstick of gloss wel rustig, anders word je net een Abba-zangeres ;-)

Glitter Gel Eyes and Lashes, € 18,90. Dit product vind ik zelf echt superhandig: het is een lang buisje met een kwastje aan het uiteinde. Aan de andere kant zit een soort knopje waar je aan draait, waardoor er gel in het kwastje komt. Dit is een glittergel (hij is er in het goud en het zilver) die je als eyeliner én over je mascara kunt gebruiken. Gaaf voor een feestje!

Puro Lipstick, € 17,20. Er zijn vier kleuren: ruby, cardinal red, carlet en henna bruin.

Perfect Nail Enamel, € 12,25. Ik vind deze kleuren zo cool! Aubergine, violet met glitters én blauw. Vooral de blauwe vind ik super, mooi bij de blauwe eyeliner van hierboven!

Eye-Lip-Cheek Make-upstick, € 20,60. Dit is een stick die je op drie verschillende plekken kan gebruiken: op je lippen, oogleden én wangen. Er zijn vier soorten: pink beige (no 1), brick (no 2), copper (no 3) en dawn pink (no 4).

En tot slot (ladies pak de tissue maar!), het Platinum Heart, € 34,95. Toen ik dit uitpakte dacht ik: WAUW ! Het is een doosje in de vorm van een hart en is versierd met echte Swarovski kristallen. Als je het opent, vind je de Light Crystals Powder, een soort bronzing powder met heel lichte glimmers erin. En een mooi spiegeltje! Het doosje zit in een superluxe zakje en dié zit weer in een mooi zilver doosje, die ook met Swarovski is bezet. In één woord: geweldig! Echt een mooi luxe product. Hij is trouwens limited edition, dus je moet er snel bij zijn...

Mijn eigen foto's van de Platinum Heart, maar die zijn lang niet zo mooi als de promo- foto's hierboven ;-)