Beauty

Victoria Beckham's beauty look

Victoria Beckham ziet er altijd onberispelijk uit, maar hier met haar haar in een chique French twist en supermooie neutrale make-up is ze echt prachtig. Girlscene vertelt je hoe je Vic’s look zelf kan maken!

Make-up

Je ziet dat de make-up van Vic helemaal in bruin en nude tinten is. Haar make-up oogt heel natuurlijk en neutraal, maar ze heeft wel degelijk veel make-up op. Check vooral de blusher/bronzer! Het stappenplan voor de look van Victoria:

Stap 1: Gebruik je favoriete foundation (gewoon de foundation die je altijd gebruikt) en breng deze aan zoals je gewend bent.

Bronzer, Urban Decay, €19,42

Stap 2: Gebruik een bronzer op de plek waar je normaal je blusher aanbrengt (net op/onder je jukbeenderen, op de foto van Vic kan je precies zien waar het zitten moet), wees vooral niet zuinig! De bronzer mag echt duidelijk aanwezig zijn. Zorg wel dat het geen ‘streep’ op je gezicht is, dus blend het een beetje met je foundation.

Stap 3: Breng een highlighter of shimmering blusher aan op de plek waar je net de bronzer hebt aangebracht.

Wenkbrauwpotlood, Korres, €11,10

Stap 4: Zorg dat je wenkbrauwen netjes geëpileerd zijn en teken ze bij zodat je nette, perfecte wenkbrauwen hebt.

Colour Rush trio eyeshadow in Orion, Rimmel, €7,61

Stap 5: Voor de ogen is het ‘t makkelijkst om een palet te gebruiken met bruine kleuren: een donkere kleur, een midden kleur en een highlighter. Breng de donkerste kleur rondom de ogen aan, als een eyeliner, maar dan dikker. Veeg dit goed uit en breng daarboven de middelste kleur aan. Onder de wenkbrauwen doe je de highlighter (of in ieder geval de lichtste kleur). Zorg dat alles goed in elkaar overloopt en als het naar je mening niet donker genoeg is, breng dan gewoon nog wat aan!

Stap 6: Trek met een donkerbruin oogpotlood een lijntje om de ogen en op je waterlijntje. Smudge dit.

Bourjois mascara, €11,03

Stap 7: Krul je wimpers en breng bruine mascara aan. Doe niet teveel, 2 laagjes is genoeg.

Stap 8: Gebruik een echte nude lipgloss en breng deze aan. Vic haar lippen zijn van tevoren nog omlijnd met een lippotlood, maar ik vind dat vaak een beetje oubollig en truttig eruit zien. Als je dat wel wilt, gebruik dan vooral een lippotlood!

Haar

Bekijk het filmpje een paar keer, en verder: goed oefenen! Een hulpje in de vorm van een vriendin, zus of moeder is erg handig. En veel schuifspeldjes...

door onze redactrice Cynthia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved