Max Factor Natural Minerals Foundation

Beauty door Redactie

Iets nieuws van Max Factor: Natural Minerals Foundation. Een poederfoundation op basis van natuurlijke mineralen. Want dat is momenteel helemaal hip!

Je maakt je huid niet alleen egaal, hij wordt er ook zacht en mooi van en ziet er stralend gezond en helemaal naturel uit. Je kunt 'm makkelijk laagje voor laagje aanbrengen zonder gevaar voor klonteren, verstopte poriën of een ‘geplamuurd’ gevoel. Zo kun je altijd zelf bepalen hoeveel foundation je nodig hebt! Bijvoorbeeld ’s Ochtend een licht laagje voor op school en ’s avonds een hoge dekking voor een gezellig avondje stappen.

Ook fijn: bij de foundation zit een professionele kwast, waarmee je het poeder meteen goed kun aanbrengen. De kwast is gemaakt van geitenhaar, waar ook professionele make-upkwasten vaak van gemaakt worden.

De toonaangevende topvisagiste Pat McGrath zegt over de Natural Minerals foundation: “voor mij is het weer een echte must-have, omdat een foundation hèt essentiële beautyproduct is voor een perfect gladde en vlekkeloze basis. Het laat zich door het professionele borsteltje met natuurlijke haren heel gemakkelijk aanbrengen en zorgt voor een perfecte dekking én een supergezonde glow.” 

Max Factor Natural Minerals Foundation is verkrijgbaar in de tinten Warm Almond 45, Sand 60, Natural 70, Golden 75 en Bronze 80. Hij is nu te koop voor € 16.99.