Celebs

FOTO: Zo zag Damiano David uit de band Måneskin er vroeger uit

Wij zijn gek op de band Måneskin en de leadzanger Damiano David laat ons hart steeds sneller kloppen. Maar vroeger zag er de boy er heel anders uit en dat moet je echt zien!

Damiano David Måneskin

Hoe zag Damiano David uit Måneskin er vroeger uit?

Damiano David is pas 22 jaar oud en hij heeft al een hele transformatie ondergaan voor zijn hotte rock look. Hij zag er vroeger namelijk super netjes uit met geen enkele tatoeage op zijn lichaam te bekennen. Ook had hij een glad kapseltje, can you imagine?! We have to admit dat deze look uit de TikTok ons een beetje Gossip Girl vibes geeft. Heel gek is het niet dat Damiano David hier nog geen tatoeages heeft, want op deze foto’s is hij nog maar 17 jaar oud. Wij hadden de boy op deze foto’s echt niet herkend en vinden zijn huidige look toch iets leuker! Had jij verwacht dat Damiano David uit Måneskin er vroeger zo uit zag?

@maneskin.fans

##damianomaneskin ##maneskin ##howdoesthisturnintothis ##turn ##inlove ##damianodavid

♬ original sound - disappointment

 

Zo zag Damiano David er in 2017 uit


Als je de vorige foto’s van Damiano David al schokkend vond, hou dan maar even je hart vast, want het kan nog erger…. Deze look van de boy is nog helemaal niet zo lang geleden en komt dan ook uit 2017. Hier was Damiano zichzelf nog aan het ontdekken en dat is ook goed te zien. Hij droeg toen namelijk vaak lippenstift en oog make-up, wat natuurlijk niet zo gek is, maar dan hebben we je nog niet gesproken over zijn haar. Neem zelf maar even een kijkje hieronder, want wij zijn speechless.

Wij zijn niet zo’n fan van hoe Damiano David er vroeger uit zag en vinden hem nu veel knapper. Maar zeg nou zelf als we foto’s van ons zelf van een aantal jaar geleden terugzien zijn we ook niet moeders mooiste, right?

Damiano David van Måneskin deelt naaktfoto op Instagram

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved