Konad nails

Beauty door Redactie

Vind jij het leuk om je nagels mooi te versieren, maar heb je geen zin om aan de slag te gaan met nepnagels, stickertjes of te pielen met figuurtjes? Dan heb ik echt wat voor jou gevonden: Konad nails!

Met de producten van Konad Stamping Nailart kun je in een handomdraai de mooiste versieringen op je eigen nagels aanbrengen. In tegenstelling tot stickertjes, die vaak na twee dagen al loskomen van je nagels, blijven de afbeeldingen die met Konad zijn aangebracht superlang zitten.

Wat heb je nodig?
Om Konad nailart te doen, heb je een aantal dingen nodig: base-coat en top-coat, gewone nagellak, speciale Konad nagellak, motiefplates, een stempel en een schrapertje. Alles is te koop via www.konadnail.nl.

De plate met motiefjes, de stempel én de schraper

Hoe werkt het?
Je brengt eerst base-coat aan op je (schone) nagels, als goede basis. Dan lak je je nagel in een kleur met gewone nagellak. Dit hoeft niet persé; je kunt de motiefjes ook op nagels zonder kleur (maar altijd met base-coat!) aanbrengen.

Vervolgens breng je de speciale Konad nagellak aan op de motiefplate. Deze plates zijn van een zilverkleurig materiaal en er staan verschillende motiefjes op, bijvoorbeeld bloemetjes, vlinders of sterretjes. Vervolgens 'schraap' je het teveel aan lak weg met de schraper. Dan rol je als het ware de stempel over de plate heen, en met de stempel breng je het motief over op je nagel. Goed laten drogen en vervolgens top-coat eroverheen om het geheel te fixeren. Klaar ben je!

Snap je er nog niet veel van, check dan dit filmpje. Mascha doet het weer superhandig voor!

Ik heb zelf ook wat uitgeprobeerd met de Konad producten:

Alle spulletjes al klaargezet: tissues, topcoat, basecoat, verschillende nagellakkleurtjes, nagellakremover, de stempel, de scraper, motiefplates en vijlen.

De motiefplate van dichtbij: ik maakte bloemetjes met paarse lak op een basis roze-gelakte nagel.

Mijn resultaat!