How-to: henna verven

Beauty door Redactie

In de how-to rubriek op Girlscene legt beauty-addict Mascha je precies uit hoe je goed omgaat met beautyproducten en make-up. Ze geeft je tips, trucs én doet heel handig voor hoe je je bijvoorbeeld goed opmaakt. Lees meer op Mascha's weblog Beautygloss!

Hoi, ik ben Mascha! Ik ben 21 jaar en kom uit Den Haag. Ik ben ontzettend verslaafd aan beauty items en vind het ook leuk om hierover te lezen, schrijven en vertellen. Je zal hier regelmatig how-to beauty filmpjes vinden die ik zelf heb gemaakt.

In dit filmpje laat Mascha zien hoe je je haar kunt verven met henna. Henna is een puur natuur verf die absoluut niet schadelijk is voor je haar - in fact, het is zelfs goed voor je haar! Het geeft je haar een mega boost en maakt het een stuk dikker. Het is compleet plantaardig, dus niks chemisch er in. Het legt een beschermend laagje om je haar met kleur er in.

Tip van Mascha: "er is verder echt héél veel te vinden over henna op internet, dus mocht je interesse hebben of vragen over jou kleur specifiek, dan kan je het beste googlen. Ik heb zelf alleen ervaring met het verven van lichtbruin haar (mijn haar dus) naar een iets donkerdere bruin."

Kijk gauw mee!