Beauty

Online Sephora shoppen

Sephora is sinds een tijdje ook in Nederland te koop, namelijk bij een aantal V&D filialen. Maar wist je dat je het nu ook online kon bestellen?

En nee, niet via de standaard Sephora site (die leveren helaas niet aan Nederland....). Maar via de online shop van V&D! Ze hebben helaas niet de volledige collectie, maar wel een deel.

Er zijn twee manieren om te betalen: via iDEAL of met je creditcard. De verzendkosten bedragen €3.95. Bestellingen boven de €75.- worden gratis bezorgd.

Sephora bad set aardbei, € 12,50

Giftset Black en Cream met showergel, hand en bodylotion, body scrub, zeep,badkristallen en een douche puff, € 17,50

Massage Gel Caviaar Luxe Noir, een massagegel met kleine kraaltjes die die op de huid veranderen in glitters..Ruikt heerlijk naar vanille en kaneel! € 5,40

Badschuim ''Belleblaas'' met aardbeien geur, inclusief een belleblaasstokje, € 7,10

Make Up Palet: een super uitgebreid assortiment kleuren voor overdag en 's avonds. Dit palet bevat 84 kleuren oogschaduw, 60 lipglosses, 6 blushers, oog- en lippotloden, bijbehorende kwasten en een spiegel. En hij kost € 27,-.

Gift Shimmering Body Powder Zilver, €8,95

Make Up Palet Medium: een assortiment make up bestaande uit 20 kleuren oogschaduw, 24 glosses, 5 blushers, bijbehorende kwasten en en een spiegeltje. Hij kost € 19,10.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved