EyeStudio van Maybelline

Beauty door Redactie

Nieuw van het beautymerk Maybelline is EyeStudio: oogschaduwpaletjes met één, twee of vier kleuren om stap-voor-stap je ogen op te maken.

De EyeStudio oogschaduw bevatten veel pigmenten, zodat de kleur een stuk intenser is én langer blijft zitten. Dat vinden we natuurlijk érg handig! Bij de oogschaduwpaletjes zit een fijne applicator om de oogschaduw goed aan te brengen op je ooglid.

De Maybelline EyeStudio is verkrijgbaar in 3 versies:

De EyeStudio Mono’s met 1 kleur oogschaduw, voor € 6.99 in de kleuren 01 Snow White, 205 Love Lila, 412 Lagoon Blue, 610 Silk Taupe en 720 Iced Fudged

De EyeStudio Duo’s, met 2 kleuren, voor € 8.49 in de kleuren 107 Amethyst, 425 Navy Blue, 531 Warm Green, 709 Ocker en 820 Silver & Grey

De EyeStudio Quads met 4 kleuren oogschaduw, voor € 11.99, verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties: 02 Vivid Plums, 03 Smoky Indigo, 04 Glamour Greens en 05 Glamour Browns

Getest!

Ik heb zelf een Quad getest met vier kleurtje, in Vivid Plums.

Fijn is dat er een dubbel applicatortje bij zit, met vier kanten dus. Ook handig is dat er achterop beschreven én getekend staat hoe je het 't beste kunt aanbrengen.

Vreemd is wel dat er achterop 1-2-3-4 staat met steeds donker wordende kleuren, maar op het palet is kleur 3 veel lichter dan 2. Dat geeft ook een raar effect op je ogen. Ook jammer is dat de vierde kleur, die je rond de wimperrand moet aanbrengen, helemaal niet goed 'pakt' en bijna niet te zien is. Terwijl hij er vrij donker uit ziet!

Tot slot vond ik de applicators ook niet zo fijn; ze zijn erg hard en met een superklein oppervlak, dus je zet steeds maar kleine streepjes oogschaduw en kunt niet goed smudgen en vervagen.

Jammer! De kleuren zijn mooi, maar pakken gewoon niet lekker uit.