Color Riche Shine Jelly

Beauty door Redactie

Nieuw van L’Oréal Paris is de Color Riche Shine Jelly, een lipstick die voedt als een lipbalsem en glanst als een gloss. Ik heb 'm voor jullie getest!

In de lipstick zit "Royal Jelly", dat wordt gemaakt door bijen, ook wel "bijenmelk” genoemd. Daarnaast zitten er ook andere natuurlijke ingrediënten in, zoals glucose, proteïne, vitamines, mineraalzouten en shea boter.

Er zijn 8 glanzende kleuren: 3 roze/beige tinten, 3 bruine tinten, 1 rode tint en 1 paarse tint. Ze kosten € 13,99 per stuk.

Natuurlijk is onze Doutzen weer gezicht van L'Oréal!

Getest!

Ik heb drie kleuren getest: Shiny Grapefruit (glanzend roze), Lovely Plum (paars met een glimmertje) en Sweet Lychee (een matte roze, beige-achtige tint).

Allereerst valt me op dat de sticks heel erg klein zijn; fijn voor in je tas, maar wel minder handig met aanbrengen. Je kunt de stick zelf wel ver uitdraaien, dus er zit genoeg in. De verpakking is mooi glanzend goud; de look is dus goed, wat mij betreft!

Ik vind de lipstick fijn, maar de kleuren lijken wel erg op elkaar én zijn in het echt minder donker dan in de stick lijkt. Wel smeert -ie lekker uit; hij is vrij zacht (of je moet hem in de koelkast bewaren, haha). Jep, een aanrader!

De verpakking

Van links naar rechts op de 1e foto en op de 2e foto van boven naar beneden: Shiny Grapefruit, Lovely Plum en Sweet Lychee. De eerste kleur is lekker glanzend roze, de tweede valt veel lichter uit dan je denkt én heeft meer glitters, de derde is vrij mat en donker.

De kleur Shiny Grapefruit op mijn lippen. Mooi!