Mijn favoriete lipproducten

Beauty door Redactie

Door Eef van Girllovesbeauty.blogspot.com werd ik getagged! Oftewel: zij zet iets op haar site en 'geeft het stokje door' aan een andere site. Ze vroeg me om mijn favoriete lipproducten op een rijtje te zetten.

Biotherm Aquatic Balm. Ooit gekocht op vakantie uit noodzaak; ik zocht snel een simpele lipgloss met SPF factor. Na wat Frans gestamel in een vreemde drogist adviseerden ze me deze. Ik ben er nog steeds fan van!

Cupcake lipgloss, ooit gekocht in een setje van 4 op Asos.com in de "smaken"raspberry cream tart, cream tart, chocolate cream puff en yummy strawberry cream tart. Ze zien er zó geweldig uit dat ik ze bijna niet durf aan te raken. Maar ze zijn ook nog eens erg fijn en te lekker, vooral het chocolade exemplaar.

We kennen de naam Vogue van het magazine, maar natuurlijk ook van de beautyproducten, zoals douchegels en deodorants. Maar ze hebben ook lipglossjes! Deze lipglosses met glittertjes zitten in kleine, lieve blikjes en hebben zomerse smaakjes zoals vanille, kersen, meloen en aardbei. En de prijs? Supercheap: maar € 1,99 per stuk! Vooral de vanille versie (die rechtsonder op de foto) is hééél erg lekker en verslavend.

Juicy tubes van Lancôme blijven geweldig. Mijn favoriete kleur is Daiquiri, maar die maken ze helaas niet meer, én mijn tubetje is op. Snik! Als iemand hem ooit nog ziet........ ;-)

MAC Lipglass. Niet goedkoop maar erg goed, ze zijn lekker sticky en blijven uren zitten. Ik heb de kleur Lust (een soort oudroze) en "Live and Dye Cool Pink" (een glanzend lichtroze).