Beauty

Deborah Milano: Miss Couture

Het mooie make-upmerk Deborah Milano heeft een nieuwe collectie, genaamd "Miss Couture". En ik ben verliefd! Wat een supermooie collectie, met vooral héle mooie doosjes. Tsja, het oog wil ook wat...

Deborah Milano heeft voor deze collectie haar krachten gebundeld met Ice by Iceberg, een groot modemerk. Dat is te zien, want wat zijn de verpakkingen (die je nu eigenlijk niet eens meer zo kunt noemen...) mooi!

De producten:

Atomic Red Lippenstift - Deze lippenstift verschijnt is er in drie nieuwe kleuren: Beige Couture, Cherry Glow en Precious Purple.

Classic Lip Liner - Deze lipliner is er in dezelfde drie tinten als de lippenstift. Perfect om je lippen af te maken!

Black & Long Mascara - De Black & Long mascara is een wimperverlengende mascara en maakt je wimpers vooral heel vol én zwart.

Liquid eyeliner - Deze liquid eyeliner is perfect om je ogen snel en makkelijk van een mooi zwart randje te voorzien. En er zit een schattige hangertje aan, in de vorm van een glamour retro zonnebril uit de jaren ‘60. De eyeliner kost € 9,90.

D-shadow - Supermooi doosje met verschillende tinten, te gebruiken als oogschaduw, eyeliner én highlighter. In het poeder zijn patronen aangebracht, in de stijl van stiksels en knopen. Fashionable!
Deze D-shadow is er in twee kleuren: subtiel beige/roze (60’ Rose Palette) of sjiek grijs/roze (Chic Grey Palette), en kost € 13,40.

Hoe mooi! Ik ben helemaal fan :-)

Deborah is o.a te koop bij de DA, DIO en Uw eigen drogist en online via Drogisterij.net.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved