Food

Zo maak je de lekkerste M&M-koekjes helemaal zelf

Wil jij je vriendinnen verrassen met een lekkere zelfgemaakte snack? Probeer dan eens dit recept voor M&M-koekjes. Wedden dat deze koekjes in de smaak vallen! Ben jij benieuwd naar het recept voor deze heerlijke snack? Lees dan snel verder!

Recept: Homemade M&M-koekjes

Heb jij een middagje niets te doen? Ga dan eens koekjes bakken! Wij kwamen dit easy recept tegen voor super lekker M&M-koekjes. De perfecte zelfgemaakte snack om je vriendinnen mee te verrassen (of stiekem allemaal zelf op te eten).

Dit heb je nodig voor 20 koekjes:

– 110 gram zachte boter
– 100 gram lichte basterdsuiker
– 1 ei
– 1 koffielepel vanillearoma
– 210 gram zelfrijzende bloem
– snufje zout
– 100 gram chocolate chips
– 150 gram van je favoriete M&M’s

Zo maak je de koekjes:

Mix de boter en suiker goed door elkaar. Is het goed gemixt? Gooi dan de vanillearoma erbij en tik een eitje door het beslag. Zorg ervoor dat je dit allemaal goed door elkaar klopt. Dit kan met de hand, maar als je een mixer is huis hebt is het nog makkelijker! Is alles gemixt tot een stevige massa? Dan kan je de zelfrijzende bloem en het snufje zout ook rustig toevoegen. Hierna voeg je de chocolate chips en je favoriete M&M’s toe en dit kneed je door elkaar met je handen. Dek het beslag af en zet het in de koelkast. Na een uur kan je het beslag uit de koelkast halen en in bolletjes rollen. Leg de bolletjes op een bakplaat en bak ze 11 minuten af op 180 graden in de oven. Na 11 minuten heb je heerlijke zelfgemaakte M&M-koekjes. Bon appetit!

Wil jij het recept nog een keertje zien? Klik dan hier voor de video!

Lees ook”:
– In 5 makkelijke stappen maak jij deze goddelijke Oreo Tony’s Chocolonely frambozen cheesecake
– Perfecte weekendsnack: deze Ferrero Rocher koekjes met Nutella
– Quiz: Welke Dunkin’ Donut ben jij?

Bron: Flair.beBeeld: istock

Must reads 👀