Ellis Faas

Beauty door Redactie

Goed nieuws in beautyland, want visagiste Ellis Faas heeft zojuist een eigen make-up lijn gelanceerd! De collectie gaat onder de naam Human Colours en is, zoals de naam al zegt, gebaseerd op de kleuren die de mens al van nature in zich heeft. Het rood van bloed, het blauw van aders, enzovoorts. Dat klinkt eng, maar geeft juist een supernatuurlijk effect!

Ellis is geen onbekende in de visagiewereld; zo werkte ze onder andere samen met topfotograaf Mario Testino en verzorgde ze de beautylooks voor de fashionweeks in Milaan en Parijs.

De collectie wordt niet in één keer uitgebracht, maar in delen. Het eerste gedeelte heet Ellis Lips en heeft verschillende lipsticks in meerdere kleuren. En de namen klinken ook lekker, zoals Creamy Lips, Milky Lips and Glazed Lips.

De make-upcollectie van Ellis Faas zal vanaf eind februari in Nederland bij Skins Cosmetics te koop zijn. Je vindt die in de volgende steden: Amsterdam, Breda, Groningen, Laren en Rotterdam. Ook is er een online shop.

Ik mocht alvast één van de lipproducten uitproberen: Milky Lips in de kleur L207. Het mooie is dat deze lipstick in een vloeibare vorm in een soort pen zit. In deze pen zit een kwastje en hiermee breng je het aan! Je draait aan de achterkant van de dop; de lipkleur druppelt dan in het kwastje. En dan kun je het opbrengen. Hoe gaaf! Meiden die de Touche Éclat concealer van Yves Saint Laurent gebruiken, kennen het systeem, want dit lipproduct werkt namelijk hetzelfde...

En op mijn lippen (helaas heb ik wat schrale lippen vandaag, dus is -ie een beetje in de lijntjes getrokken):