Beauty

Maybelline Lash Stiletto

Het lijkt wel mascara's te regenen! Weer een nieuwe om uit te testen: Maybelline Lash Stiletto. Een lange, dunne zwarte mascara die een "provocerende lengte" en een "lakzwarte finish" garandeert.

De reclame vertelt me: "De Lash Stiletto mascara doet voor je wimpers wat stiletto hakken voor je benen doen: een directe boost voor je zelfvertrouwen. In slechts één beweging worden de wimpers tot extreme lengte gebracht. Hierdoor wordt een glamoureuze en verleidelijke look gecreëerd. Zelfs de innovatieve verpakking van Lash Stiletto is über chic en doet denken aan de meest sexy hakken van een paardesignerstiletto's."

Nou, de verpakking doet me niet denken aan designerhakken, maar is wel erg mooi. Heel lang en dun, zwart en met een rode onderkant (ideetje van Louboutin, misschien?). Het borsteltje is net als de verpakking: lang en dun. Je denkt dat dat lastig aanbrengen is, maar het werkt eigenlijk heel fijn!

Ik vond hem erg fijn in gebruik, want hij geeft veel kleur en lengte. Het jammere is dat hij je wimpers niet zo goed scheidt; je krijgt al gauw spinnenpootjes. En ik hou er juist van dat je heel veel haartjes apart gescheiden ziet.

De wimpers op de reclame: dit moéten nepwimpers zijn, helaas.

Het resultaat bij mij. Mooi, maar niet súper. Ik geef hem een 7 !

Lash Stiletto is vanaf april 2009 verkrijgbaar voor € 13,49.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved