Lifestyle

Anne-Fleur: “Ik heb spijt van mijn trio”

Het is helemaal niet zo gek om dingen uit te proberen tussen de lakens. Anne-Fleur besloot om ook een stapje bovenop haar normale seksleven te gooien. Iedereen deed het toch? Dat ze er spijt van zou krijgen had ze niet gedacht. “Kon ik het maar terugdraaien.”

Anne-Fleur (24): “Mijn vriend en ik waren altijd wel in voor spannende dingen in bed. We hadden alles al eens geprobeerd. Een trio kon er daarom ook nog wel bij. Mijn vriend had het eens tegen mij gezegd dat hij dat wel wilde en ik vond het op dat moment wel een leuk idee.” 

Op zoek naar een match

“Mijn vriend wilde er per se een vrouw bij, maar ik had liever een man. Samen besloten we Tinder af te zoeken om een geïnteresseerde te vinden. Hij plaatste een foto van ons tweeën en ik deed hetzelfde met daarin de boodschap dat we samen wilden experimenteren met een derde persoon erbij. Mijn vriend had al snel een match met een meisje dat wel in was voor een trio. Ze wilde maar al te graag de “gueststar” zijn. Hoewel ik heel vrij ben, vond ik het toch een beetje slikken. Ik vond het moeilijk om toe te geven dat ik hem niet graag wilde delen met een andere vrouw. Daarom wilde ik duidelijke afspraken maken. Mijn vriend vond het onzin, maar gelukkig stond ik erop. Hij mocht het meisje absoluut niet zoenen, waar dan ook.” 

De eerste ontmoeting

“We besloten de eerste keer het meisje bij ons thuis uit te nodigen om een wijntje te drinken. Ik wilde zien of het klikte. Vooral van mijn kant was het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde. Ook wilde ik niet meteen dezelfde avond aan de slag. De avond dat ze zou langskomen was ik bloednerveus en bang. Mijn vriend vond het ook heel spannend, maar hij was mij vooral aan het paaien. Hij zei dat hij het zo sexy vond dat ik dit wilde doen. Ik vond het allang geen sexy idee meer, daarvoor waren er teveel zenuwen en voelde ik me te ongemakkelijk. Het meisje dat zou komen belde precies op tijd aan. Ik wilde toen per direct het hele gebeuren afblazen. Ik voelde me misselijk bij het idee. We deden samen de deur open en daar stond ze. Ze was klein, tenger en had heel lang platinablond haar. Nogal cliché. Mijn vriend en het meisje spraken over allerlei onbelangrijke dingen. Ze was een beetje hyperactief en kon goed met mijn vriend opschieten. Ik vond haar nu al irritant. Mijn vriend besprak de regels en zij spraken een datum af.” 

Eerste twijfels

“Toen ze weg was zei mijn vriend: “Leuk meisje was ze he?” Nou, dat vond ik echt niet en ik zag een trio ook niet meer zitten. Niet met haar in ieder geval. Mijn vriend was heel teleurgesteld en zei dat ik overdreef. Hij stelde me gerust door te zeggen dat hij helemaal gek op me was en het onze relatie zou verdiepen. Na lang genoeg op me in te hebben gepraat, ging ik overstag. Hartstikke dom natuurlijk. Een week later was de afspraak.” 

Avondje in de soep gevallen

“Het was op een zaterdagavond. Ik had heel wat wijntjes achterover geslagen omdat zonder alcohol het me waarschijnlijk niet zou lukken. Toen het meisje er was wilde ze met z’n allen onder de douche. Ik weet niet wat ze in haar hoofd haalde, maar de douche hing ongeveer boven het toilet en de ruimte was echt piepklein. Ik zei dit ook op een kattige manier. Dus gingen we maar meteen aan de slag in de slaapkamer. Maar de toon was al gezet. Ze was niet al te blij met me en ik zeker niet met haar. Toen we eenmaal begonnen waren was mijn vriend duidelijk op dreef. Ik werd met de seconde pissiger. Ook voelde ik me van de vele glazen alcohol niet zo lekker en was ik niet bepaald in topconditie. Terugkijkend was dit niet heel handig. Ze stortte zich volledig op mijn vriend en ik viel buiten de boot. Ik heb bijna de halve avond op het toilet zitten kotsen. Ik had een triootje mij compleet anders voorgesteld. De avond ging aan me voorbij en betrokken was ik ook niet.” 

Weer wat geleerd

“Mijn vriend had zich wat meer empathisch mogen opstellen. Die avond keek hij niet naar me om, wat ik best een teleurstelling vond. Zijn onverschillige houding maakte dat ik meer twijfels kreeg over onze relatie. Ik dacht dat de relatie er door zou verdiepen, maar dat is totaal niet het gevoel wat ik eraan heb overgehouden. Daarom doe ik nu alleen nog maar dingen die ik zelf wil. Ik laat me in ieder geval nooit meer overhalen.”

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl

Must reads 👀