Oriflame SUN make-up

Beauty door Redactie

Het merk Oriflame maakt niet alleen beautyproducten, maar heeft ook een uitgebreide make-up collectie! Ik testte voor jullie de SUN collectie uit.

Oriflame is niet in de winkels te koop, maar alleen via personen (op een feestje of bij diegene thuis) en via de site Oriflame.nl. Er staan bewust geen prijzen bij, want het schijnt dat de prijzen kunnen veranderen en er heel vaak aanbiedingen zijn. Wil je toch de prijzen weten, check dan de producten op de site. Oja: de producten van Oriflame zijn dierproefvrij.

De SUN collectie; make-up voor een heel erg zonnig tintje. Van links naar rechts: de bronzing pearls (voor je gezicht en ogen), bronzing gel voor je gezicht (mét SPF 6 factor), bronzing powder (met heel fijn sponsje) en onderaan de Stylo Stick (voor je ogen en wangen).

Bronzing powder. Zo'n supermooi doosje! Als je met een poederkwast er doorheen gaat, mixt het lichte en donkere bruin en krijg je een heel natuurlijke gloed.

Bronzing pearls. Ik ben hier nooit zo fan van; op de een of andere manier werken ze bij mij niet zo fijn. Als je het met een poederkwast aanbrengt, wordt het effect wel watmooier. Goed oefenen voor mij, dus!

Bronzing gel voor je gezicht, heel erg natuurlijk. Zal hem nog eens een keer over mijn hele gezicht proberen!

Stylo Stick. Ik vind hem vrij donker; je moet hem héél goed uitvagen voor een natuurlijk effect. Nu heb ik zelf ook wel een hele lichte huid...