News

Foutje bedankt: familie krijgt per ongeluk 50 miljard (!) euro op hun rekening gestort

Veel mensen hebben er altijd van gedroomd om rijk te zijn. Een familie uit de Amerikaanse staat Louisiana lukte dat in één klap. Ze kregen maar liefst 50 miljard dollar op hun rekening gestort. Maar liefst vier dagen stonden zij hierdoor in de lijst van de 25 rijkste families ter wereld. Maar het bleek wel een foutje…

De 47-jarige Darren James zegt in gesprek met Fox dat hij op 12 juni werd verrast door zijn vrouw, toen ze haar banksaldo aan hem liet zien. “We waren in shock. We kennen niemand met zoveel geld.” De twee dachten er eventjes aan om het geld door te sluizen: “Zolang het geld er was, voelde het geweldig. Om zo veel nullen op je bankrekening te hebben staan is bizar.”

Miljardair voor even

Darren James en zijn vrouw waren heel netjes, want ze belden de bank en vertellen over de situatie. Het duurde administratief even een paar dagen voor het bedrag weer van hun rekening verdween. “Ik was een miljardair voor vier dagen. Het was een cool gevoel, ook al konden we er niets mee. We konden het niet uitgeven, dat zou diefstal zijn.” 

Bron: Telegraaf

Must reads 👀