Oriflame make-up test

Beauty door Redactie

Uit de make-upcollectie van beautymerk Oriflame heb ik de mascara, oogschaduw en lipgloss getest. Lees gauw verder!

Oriflame is niet in de winkels te koop, maar alleen via personen (op een feestje of bij diegene thuis) en via de site Oriflame.nl. Er staan bewust geen prijzen bij, want het schijnt dat de prijzen kunnen veranderen en er heel vaak aanbiedingen zijn. Wil je toch de prijzen weten, check dan de producten op de site. Oja: de producten van Oriflame zijn dierproefvrij.

De Wonder Lash Mascara in zwart. Deze heeft een speciaal rubberen borsteltje met een korte en lange kant. De korte gebruik je om je wimpers te krullen, daarna de lange kant om ze te verlengen én de wimperhaartjes mooi te scheiden. Het is even wennen, maar werkt wel erg goed.

Het resultaat! Natuurlijk, mooi gescheiden wimpers en géén klonters. Hoera!

MAXI lipgloss in de kleuren Pink en Pearly Nude. Ik dacht dat het 'gewone' glossjes waren, maar het zijn lipplumpers. Ze maken je lippen dus voller. Nu heb ik deze plumpers vaker geprobeerd, maar ik vond deze niet erg fijn. Het resultaat is supermooi, maar ik vind het echt té erg tintelen. Dus wil je graag mooie volle lippen met een fijn glansje, en denk je "wie mooi wil gaan, moet pijn uitstaan", dan raad ik 'm zeker aan! Maar echt heel fijn is het niet... Ik heb op de foto de roze variant op:

Mousse DELIGHT oogschaduw, oftewel een oogkleurtje op moussebasis. Je brengt hem heel makkelijk aan en hij smeert superfijn uit. Wel opletten dat je niet te lange nagels hebt, anders gaat het eronder zitten als je het uit het potje haalt (tip: haal het met een spateltje of kwastje uit het potje).

De kleur die ik heb gebruikt heet Soft Cloud en is echt supermooi en shimmery, ook perfect als highlighter!

Andere kleurtjes: