Beauty

Transparante foundations

Hip in beautyland: transparante foundations. Oftewel, foundations (vaak in vloeibare vorm) die zó licht zijn dat ze je huid een mooi nude effect geven. Alsof je dus 'eigenlijk niks op hebt'.

Deze foundations zijn lekker dun, luchtig en goed uit te smeren. En toch geven ze een goed dekkend effect en maken ze je huid netjes egaal.

Een aantal transparante foundations:

Pixi Sheer Base via Asos.com. Een "ultra light, water based foundation", € 30,-

Happy Light Foundation van Bourjois, € 16,-

Flawless Skin protecting Foundation van The Body Shop. Deze ‘verdwijnt’ als het ware in de huid, waardoor die er direct fris en egaal uitziet.

Dr.Hauschka Translucent Make-up in kleur 00, dus foundation voor meiden met een superlichte huid! Ik gebruik deze zelf trouwens ook; hij is erg fijn en smeert super uit, alleen ruikt -ie een beetje vreemd. Hij kost € 15,50.

Diorskin Nude Natural Glow Hydrating foundation van Christian Dior, een "natural hydrating liquid foundation". Niet goedkoop: € 43,90

MAC mineralize Satinfinish foundation mét SPF 15. MAC zegt dat hij "provides a low-to-medium buildable coverage with a slightly luminous look." Prijs? € 24,-.

Clinique Superfit Make-up, € 27.45. Volgens Clinique "luchtig en trouw" en "de textuur handhaaft de hydratatie van de huid, om haar de hele dag lang soepel en comfortabel te houden."

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved