News

Jaimie Vaes last relatiepauze in met Lil Kleine: “hij moet even niet in mijn aura zitten”

De relatie tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine is op z’n zachtst gezegd stormachtig te noemen. De twee hebben een zoontje Lío, maar hun relatie staat nog steeds onder druk. Zo ging het onlangs helemaal mis op Ibiza. In de zojuist verschenen trailer van het tweede seizoen van ‘In The Vaes Lane’ vertelt Jaimie dat ze een relatiepauze in heeft gelast.

Jaimie Vaes last relatiepauze in met Lil Kleine

Zojuist zijn de eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ verschenen. In de trailer reageert Jaimie Vaes, die er vroeger overigens heel anders uit zag, op alle gossip rondom haar relatie met Lil’ Kleine. Zij waren onlangs in het nieuws na een geweldsincident dat zou hebben plaatsgevonden tijdens hun luxevakantie op Ibiza. Jaimie zou onder het bloed de hotellobby zijn ingerend. Jorik werd toen gearresteerd. Na twee nachten in een Spaanse cel, werd hij naar de rechtbank van Ibiza gebracht, maar al snel werd hij weer vrijgelaten. Waar hij vervolgens al snel weer doodleuk relaxend op het strand opdoek. 

“Heel Nederland heeft mee kunnen genieten van het drama”

In de trailer van Jaimie: In The Vaes Lane seizoen twee gaat ze in op het nieuws rondom haar relatie. “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee, maar dit is wel het leven.” Vervolgens zie je haar best friend Koen Kardashian vragen hoe Jaimie er zelf in staat. “Ik denk dat het heel goed is dat we even niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama. Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dat het speelt.” Koen zegt daarna dat Jaimie ‘de poppenkast altijd beschermde’. “Ik focus me nu op mijzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

“Wij maken soms ruzie en raken verhit”

Na alle commotie reageerden Jaimie en Jorik uiteindelijk zelf in een video, die ze op hun Instagram Stories deelden. De twee benadrukten toen dat er géén sprake is geweest van fysiek geweld die ‘beruchte avond’. “Natuurlijk maken wij ruzie en raken soms verhit, en we snappen dat we een voorbeeldfunctie zijn. Dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruziemaken oké is, maar wat er nu wordt verspreid doet ons ontzettend veel pijn.”

Het tweede seizoen van de realityserie is vanaf 15 juli te zien op Discovery+.

Must reads 👀