Ariane Inden

Beauty door Redactie

Ken jij het Nederlandse cosmeticamerk Ariane Inden al? Ik ben er helemaal fan van, want de producten zijn echt súperluxe en heel erg fijn.

Kwaliteit in combinatie met luxe: dat is Ariane Inden! Het merk heeft een compleet assortiment met meer dan 1000 producten: gezichts- en lichaamsverzorging, zoncosmetica, geuren, make-up en sinds kort ook sieraden.

Het assortiment wordt alleen verkocht in de luxe Ariane Inden winkels en salons, waar speciaal opgeleide specialisten je alles kunnen vertellen over de producten. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Het merk heeft alle huidtypes opgedeeld in 32 verschillende types, er is dus voor iedereen 'n geschikte behandeling of een geschikt verzorgingsproduct beschikbaar.

Daarnaast zijn alle producten van Ariane Inden hypoallergeen, niet op dieren getest, dermatologisch getest en bevatten ze geen dierlijke grondstoffen. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van overbodige verpakkingsmaterialen en zijn veel van de verpakkingen recyclebaar. Ariane Inden laat zien dat milieu- en diervriendelijkheid kan samengaan met luxe en topkwaliteit!

De mooiste producten van dit seizoen:

Light Nutritive Cream, een superfijne dagcrème die lekker licht is én je huid strak houdt. Het is een goede basis voor onder je make-up - je foundation blijft er ook langer door zitten. Hij kost € 15,-.

Lip Lacquer Gold Gleam, een glans in een tubetje. Je kunt 'm zó op doen of over lippenstift heen. Prijs: € 19,00

Eye Gloss Liquid Gold, weer zo'n leuk tubetje! Het is een Instant gloss voor je oog; hij geeft een wetlook effect en een natuurlijke, sexy uitstraling. Alleen te dragen of over een oogschaduw heen als finishing touch. Goud is echt hét deze zomer, dus deze is perfect :-) Prijs: € 22,00

Barely Blushing, echt een superfijn product. Het is een vetvrije crème die een mooie kleur op je wangen geeft. Dit is een echte "natural look" blush, erg mooi voor mensen die van transparant houden. Hij is niet goedkoop maar het geld helemaal waard: € 23,-.

Kijk op www.arianeinden.com voor meer verkoopinformatie en de dichtstbijzijnde Ariane Inden vestiging bij jou in de buurt!