News

Milou van Temptation Island verandert look drastisch en haar volgers zijn not amused

‘Ons Milou’ ken je vast nog wel. Ze deed twee seizoenen geleden mee aan Temptation Island met haar inmiddels ex-vriendje Heikki. Milou is inmiddels weer helemaal gelukkig in de liefde, dus Heikki is exit. Regelmatig showt ze op haar Instagram kiekjes van haar leven en looks. En dat laatste is drastisch veranderd.

FOTO: Milou van Temptation Island is nu totaal onherkenbaar

Terwijl de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island 2021 zijn uitgelekt, doen de oude deelnemers ook nog steeds allemaal dingen. Zo ook Milou die eerder meedeed aan Temptation Island. Ze heeft haar kapsel drastisch veranderd! En haar volgers zijn niet bepaald blij daarmee. Bij een foto met haar nieuwe kapsel vroeg Milou aan haar volgers of ze het mooi vinden en daarop reageerde maar liefst 79% (!) met ‘nee’.Wat vind jij?

Beeld: instagram @milouvanagtmael

Dit is de vriendin van Heikki Greens van Temptation Island

Niet alleen Milou is happy met haar nieuwe lover, ook Heikki is inmiddels weer gelukkig in de liefde! Hij postte op zijn Instagram Story namelijk een super romantische foto van hem en Kaylee Possemiers. Deze Instagram babe is wel gewend om voor de camera’s te staan, dus een leven in de spotlights samen met Heikki, is voor haar dan ook vast geen probleem. De nieuwe vriendin van Heikki heeft trouwens ook een dochtertje uit een eerdere relatie. Heikki is dus al stiefpapa.