Lifestyle

Fan van teckels? Er bestaat een Teckelhotel in Oostenrijk

teckelhotel-oostenrijk

Als je fan bent van dit soort hondjes, dan hebben we iets leuks voor je. Er bestaat dus nu een Teckelhotel in Oostenrijk. Heb je nog geen vakantieplannen? Dan is dit hotel misschien wel dé perfecte keuze. En we hebben nóg meer goed nieuws: je hoeft zelf geen teckel te hebben om te verblijven in het hotel!

Teckelhotel in Oostenrijk

In veel hotels mag je geen huisdieren meenemen, maar daar dachten ze in het Oostenrijkse Tirol anders over. Dit Teckelhotel is speciaal voor baasjes mét hun teckels en voor mensen die een grote voorliefde hebben voor teckels. Je hoeft je niet te vervelen, want er valt zoveel te doen.

Omgeving

Alleen de omgeving waar het hotel zich bevindt, is al super mooi. Er is een speelweide met zwemwater, een indoor speelplaats voor de honden en een (ja echt) teckelbar. En de baasjes hoeven ook niet stil te zitten, want er worden verschillende activiteiten zoals wandelingen georganiseerd.

Lees ook:
Dingen die je bij je hond doet waaraan hij eigenlijk een hekel heeft

Nederlands

Het Teckelhotel word gerund door een Nederlands stel. Mega chill dat je dus gewoon Nederlands kunt praten tegen het personeel. Voor een overnachting ben je echt geen drol kwijt; je betaalt maar € 62,50 voor een overnachting in het teckelhotel. Wie moet dit weten? Bekijk hieronder wat leuke foto’s van het hotel.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest