News

Er begint nóg een Ex On The Beach-kandidaat een OnlyFans account

Ex On The Beach Double Dutch is afgelopen en het is tijd voor de nasleep. Welke koppels zijn nog samen? En wie hebben nog steeds dikke ruzie? Ook komen de carrièreplannen van de oud-deelnemers naar boven. Naast Lesley is er nog iemand die een OnlyFans-account wel ziet zitten.

Ex On The Beach-Shirley wil beginnen met OnlyFans

Als je mee doet aan Ex On The Beach Double Dutch dan ben je niet vies van een beetje naakt op beeld. Ook dit seizoen werd er weer flink gezoend, gevoeld en gewipt in de villa. Het lijkt er op dat deelnemer Shirley de smaak te pakken heeft. In de auto bij Nick Eshuis vertelt zij dat ze een OnlyFans-carrière wel ziet zitten.

Macdate met Ex On The Beach Double Dutch-Shirley en Lesley

YouTuber Nick Eshuis is vooral bekend om zijn legendarische macdates. In de serie gaat Nick met realitysterren naar de McDonald’s en interviewt hij ze vanuit de auto. In deze aflevering waren Shirley en Lesley aan de beurt. Tijdens een vragenrondje zit er een vrij pikante vraag tussen. ‘Shirley zou jij een OnlyFans-account willen?’ Hierop antwoord Shirley volmondig ja. “O ja hoor zeker. Ik denk dat ik het binnenkort wel ga doen.” Lesley wordt op de achterbank helemaal enthousiast. “Dan gaan we samen foto’s maken, dat is top!”, zegt ze. Oelala, wij gokken dat de foto’s van beide vrouwen heel spicy gaan worden!

Shirley en Robin

Ook vraagt de YouTuber naar de relatie tussen Shirley en Robin. “Ik heb geen ruzie met hem. Hij heeft ruzie met mij. Hij is heel lief en gevoelig en ik kan daar niet zo goed mee”, vertelt Shirley. “Ik wilde hem heel graag leuk vinden want hij deed alles goed, maar het gevoel kwam niet.” Ahw, zielige Robin. Gelukkig zijn er meer vissen in de zee! Ben jij benieuwd naar het hele interview? Bekijk hem dan hieronder!

 
Beeld: MTV

Must reads 👀