Lifestyle

Zoet: in de nieuwe uitbreiding van De Sims kun je knuffelen met alpaca’s

Speelde je vroeger ook altijd De Sims of speel je het nog steeds af en toe? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe uitbreiding van het populaire spel, namelijk The Sims 4 Cottage Living (of De Sims Landelijk Leven). Wij zijn nu al fan, want in het spel kun je knuffelen en wandelen met alpaca’s

We love it: alpaca’s in De Sims

Iedereen kent De Sims wel. Misschien speelde je het vroeger om je crush na te maken, te spelen met alle mogelijkheden (hallo, zwembadtrappetje weghalen!) of om éindelijk een hond of kat te nemen. Hoe dan ook: Sims 4 is still going strong en heeft een hele schare fans. Er komen daarom steeds meer uitbreidingen bij. En daarvan is deze nieuwe, The Sims Cottage Living, misschien wel de allerleukste!

Je kunt er namelijk knuffelen met alpaca’s. Maar naast deze favoriete dieren van Girlscene, is er nog veel meer leuks! In deze uitbreiding kun namelijk op het platteland wonen en meer dieren nemen. Naast knuffelen met alpaca’s kun je ook koeien namen, vrienden worden met schattige kippen en je eigen groente verbouwen. The dream voor alle plantlady’s! Ook kun je in het bos op zoek naar ingrediënten voor je eigen verse maaltijden en kom je ondertussen vogels en konijnen tegen (en misschien zelfs een vos of kabouter!)

Op deze datum kun je The Sims 4 Cottage Living downloaden

We hoeven gelukkig niet lang te wachten op deze uitbreiding. The Sims 4 Cottage Living kun je namelijk vanaf 22 juli downloaden via Origin. Happy gaming! En eh, kom maar op met die digitale knuffels van alpaca’s! Als je nog niet om bent, kijk dan zeker even de trailer van deze nieuwe uitbreiding. 

Beeld: Pexels