News

Babynews: Temptation-Rodanya en Morgan onthullen geslacht tweede kindje

Rodanya enMorgan gingen na hun deelname aan Temptation Island uit elkaar omdat Rodanya het iets te leuk had met verleider Danicio. Ondanks veel ruzie dat het stel heeft gehad, hebben zij en Morgan altijd contact gehouden. Er komt zelfs een tweede kindje aan!

Temptation-Rodanya en Morgan worden wéér ouders

Op Instagram laat Rodanya weten dat er een meisje onderweg is. “Jeeej! We weten het ein-de-lijk en wat zijn we gelukkig! Begin december verwachten wij een klein prinsesje. Mijn voorgevoel zei het al, maar wilde niet teveel hopen omdat ik zó graag altijd al een mini me wilde. We gaan nog even nagenieten van deze mooie dag en we willen iedereen bedanken voor het komen”, zegt de oud-deelneemster van Temptation Island tijdens de gender reveal party. Zoontje Levay Ace krijgt er dus een zusje bij. Cute!

Temptation island avontuur Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan gingen in 2019 als koppel naar Temptation Island. Rodanya vond dat Morgan de verleiding te veel uit de weg ging, terwijl ze het zelf nét iets te leuk had met verleider Danicio. Rodanya en Morgan gingen uit elkaar, maar Rodanya maakte bekend dat ze zwanger was van nu geboren zoontje ‘Levay Ace’.

Geruchten zwangerschap

Na wat geruchten die rondgingen over dat Danicio misschien wel de vader was, maakte Rodanya (21) bekend dat Morgan de vader was. Eerst wilde Morgan er maar weinig mee te maken hebben. “Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook,” zei ze eerder over de kwestie. Maar het lijkt er inmiddels op dat het weer ‘one big happy family’ is.

Lees ook:
★ Babynieuws: Temptation-Rodanya is zwanger van haar tweede kind
★ FOTO: Zijn Temptation Island-Karina en Greg weer bij elkaar?

 
Bron: Love RealityBeeld: Brunopress

Must reads 👀