News

FOTO: Gaby Blaaser zoenend gespot met haar super knappe nieuwe vriend

Vorige week schreven we al dat de roddels gaan dat Gaby Blaaser een nieuwe vriend heeft. Officieel was dit nog niet bevestigd, maar na een reeks super romantische foto’s is het duidelijk: Gaby Blaaser is verliefd. En haar nieuwe liefje is mega knap!

Gaby Blaaser heeft nieuwe knappe vriend

Gaby Blaaser vond de liefde niet tijdens de Bachelorette. Hoewel ze even aan het daten was met Joey – die ze naar huis meenam na het programma – is het nu klaar tussen de twee. Joey heeft een nieuwe vriendin. Na haar deelname lag het liefdesleven van Gaby onder een vergrootglas en dat vond de actrice niet leuk. Daarom nam ze even een break, maar het lijkt er op dat ze nu toch een leuke man heeft gevonden. De twee hebben het héél gezellig samen op Ibiza. En ook hebben de twee de relatie officieel bevestigd door een romantische zoenfoto op Ibiza op hun Instagram-page te plaatsen.

Je ziet nog meer romantische foto’s HIER

View post on Instagram
 

Wie is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?
Gaby is verliefd op haar – jawel – personal trainer! Hij is acht jaar jonger dan Gaby en heeft dus zijn eigen sportschool. Dat kun je ook wel zien als je zijn lijf ziet… 

View post on Instagram
 

Must reads 👀