Watermeloenprint op je nagels

Beauty door Redactie

Zojuist spotte ik een artikeltje over een watermeloenprint op je teennagels. Echt heel schattig!

Een print als deze kost natuurlijk wel wat tijd. Dus dit is niet geschikt, wanneer je snel de deur uit wilt, maar toch even snel een lakje op wilt doen. Dit ontwerp is meer geschikt voor speciale gelegenheden, een feestje of wanneer je lekker veel tijd hebt!

Lak je nagels dekkend met een roze of oranjerood lakje, zoals de kleuren Sugar Icing en Summer Glow van Asos.com. Dit is een setje van twee en kost €14,88. Je hebt natuurlijk ook van andere merken leuke kleurtjes!

Laat na het aanbrengen van het eerste laagje, je nagels drogen en breng dan pas het tweede laagje aan. Wanneer je nat op nat werkt, krijg je je nagels bijna niet meer droog.

Wanneer je nagels droog zijn, breng je met een metallic groen lakje een dun strookje aan de bovenkant van je nagel. Dit wordt ook wel french manicure genoemd, maar nu is het niet met de kleur wit.

Je kunt bij de Etos of DA stickertjes kopen, "tips" genaamd, die je helpen met het krijgen van een perfect en strak lijntje. Je hebt ook goedkope tips (€1,29) van Essence, verkrijgbaar in drie verschillende grappige vormen bij Kruidvat.

Wanneer je het lakje hebt opgebracht, maak je onder de wat bredere metallic groene strook een smal wit lijntje met bijvoorbeeld de tip painter van Essence, deze kost €1,49.

Voor de zwarte, kleine stipjes kun je het beste een zogenaamde point sculptor gebruiken of een heel fijne marblepen.

Begin voorzichtig en kijk af en toe van een afstandje naar de nagel. Er kan altijd nog wat bij, iets weghalen is bijna onmogelijk. Ben je toch niet tevreden, haal de verkeerde verf dan voorzichtig weg met wat nagellakremover op een simpel wattenstokje. Of gebruik een lege nail polish removerpen, waarop je een schoon stiftje plaatst en dip dat vervolgens in wat remover.

Handige filmpjes:

door Danique