Brilliant Mascara van Herôme Eye Care

Beauty door Redactie

Herôme Cosmetics en Mari van de Ven hebben een nieuwe mascara gemaakt: Herôme Brilliant Mascara.

Herôme belooft dat de mascara niet alleen volume, lengte en krul geeft, maar je wimperhaartjes ook verzorgt. De voedende bestandsdelen in Herôme Brilliant Mascara, zoals vitamine E, bamboe en rijstolie zorgen ervoor dat de wimpers gevoed worden en glanzend blijven.

De mascara zit in een heel opvallende verpakking: een paarsblauw potje met een edelsteen aan de achterkant. De mascara zit in een roze doosje waar een spiegeltje in zit. Een beetje kitscherig, maar wel erg leuk.

De mascara is te koop in de kleuren Black en Chocolate Brown bij drogisterij, parfumerie en warenhuis voor €15,99.

Hoe gebruik je hem het beste (volgens Herôme):
Breng naar wens één, twee of drie laagjes Brilliant Mascara aan op de wimpers. Begin vanaf de wortels van de buitenste ooghoek en werk naar binnen toe in zigzaggende bewegingen. Vervolgens breng je de eerste laag bij het andere oog aan. Ondertussen is de eerste laag van het beginoog al gedroogd en kun je naar wens een tweede en/of derde laag aanbrengen.

Getest!

Ik heb de mascara voor jullie uitgetest. Ik persoonlijk vind de nepdiamantjes op het potje echt té. Het is ook niet praktisch, want je kunt het potje nu niet rechtop op je wastafel zetten (wat ik altijd doe), omdat daar dus de steen zit. Maar ja, het gaat om de inhoud! En hij is fijn. Hij maakt je wimpers niet mega vol of lang, maar gewoon normaal. Maar het prettige is dat hij je wimperhaartjes heel goed scheidt, je krijgt echt geen klontertjes. Normaal gebruik ik er altijd een wimperkammetje na, maar dat was nu niet nodig. Ik geef 'm een 7: geen geweldig product, maar gewoon prima.

Voor & Na