Gosh Luxury zomer 2009

Beauty door Redactie

Make-upmerk Gosh heeft voor zomer 2009 een nieuwe lijn, genaamd Luxury. We zien veel goudtinten, mooie verpakkingen en producten als poeders, oogschaduws en een fijne eyeshadow base.

Giant Sun Powder is een enorme doos met poeder voor je gezicht en hals. Het poeder heeft een gouden tintje, want het blijft wel de Luxury lijn natuurlijk! Hij kost € 12,99.

Links: net opgedaan, rechts: uitgeveegd

GOSH Eye Shadow Base is slimme stick die je onder je oogschaduw gebruikt. Hij is waterproof, heel erg licht en zelfs als het heet wordt, houdt deze Eye Shadow Base zich cool. Ik vind hem alleen nogal wittig; de bases die ik gewend ben zijn meer huidskleurig. Je moet deze erg goed uitvegen om een natuurlijke basis te krijgen. Deze kost € 7,49.

Glamorous Eye Shadow van GOSH zijn de nieuwe Wet ’n Dry oogschaduws. Het zijn ronde mini shadows met veel kleurpigment, in goud (10), koperkleur (16) en grijsbruin (14). En je kunt zelf het effect bepalen: als je ’m droog gebruikt, creëer je een ingetogen stijl. En door een paar druppeltjes water toe te voegen, heb je een knallende metallic look! De oogschaduws kosten € 6,99 per stuk. Ik vind ze in ieder geval heel fijn, de kleuren zijn ook echt mooi en blijven lang zitten.

De producten zijn nu te koop bij het Kruidvat!