News

OMG: Autodrop komt met Cadillac marshmallows

Als het straks weer wat beter weer is en het langer licht is buiten, is het heerlijk om een vuurtje aan te steken en daarboven marshmallows te roosteren. Je kunt gewoon normale, witte marshmallows kopen in de supermarkt, maar er bestaan nu ook Autodrop marshmallows. De zachte Cadillacs van Autodrop zijn gewoon verkrijgbaar bij de Appie. Oh my!

Autodrop Cadillac Marshmallows

Als kind at je misschien wel kabelspek. Dat zat dan in zo’n zakje wat je mee naar huis kreeg van een kinderfeestje en was al helemaal klef geworden in je tas. Kind of geen kind, het is nog steeds lekker. Tegenwoordig hebben ze dus bij de Albert Heijn de ‘zacht geveerde Cadillacs’ van Autodrop. En wat zien ze er lekker uit.

Cadillacs van Autodrop

Deze marshmallow Cadillac van Autodrop zijn een soort zacht roe schuimpjes met de bekende Autodrop smaak (roodfruit) van de Cadillac editie. De snoepjes zijn zo al lekker, maar stel je eens voor dat je ze op de BBQ legt of boven het vuur op een stokje houdt? We smelten nu al bij de gedachte. We bedoelen: hoe kun je niet van marshmallows houden?

Wij trekken in iedergeval even ene sprintje naar de Albert Heijn. De dozen zijn voor €2,50 bij de supermarkt te koop. Een koopje dus! Ga jij ze ook inslaan?

Lees ook:
♥ Brabanders opgelet: er bestaat nu een worstenbroodje pizza
♥ Vette vingers: Lidl verkoopt nu een Kapsalon smeersalade en zo ziet ‘ie eruit

Bron: FavorflavBeeld: Pexels