News

La Casa de Papel seizoen 5 staat vanaf deze datum op Netflix

Fans staan te popelen op La Casa de Papel seizoen 5 en wij hebben goed nieuws… Het nieuwe seizoen staat eind dit jaar op Netflix! Na een suer spannend cliffhanger wil iedereen weten wat er gebeurt. Gelukkig is het bijna zo ver. Lees snel verder om er achter te komen vanaf wanneer het nieuwe seizoen online staat!

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

La Casa de Papel is een van onze favoriete series. Na een spannend seizoen moeten we het vervolg zien en gelukkig komt die er nu aan! Eerder maakte de producers al bekend dat ze zijn begonnen met filmen. Het laatste seizoen van de Spaanse serie komt eind dit jaar op Netflix.

Vanaf deze datum online

De producers liepen wat vertraging op bij het maken van seizoen 5. Dit kwam door het coronavirus. Gelukkig hebben ze deze achterstand goed ingehaald. Vanaf 3 september staan de eerste vijf afleveringen van het laatste seizoen op Netflix. De andere vijf komen op 3 december online te staan. De grand finale is dus in twee stukken geknipt, maar waarom?

Twee delen

Volgens de maker genaamd Álex Pina heeft de pandemie veel invloed gehad op het nieuwe seizoen. “Toen we seizoen vijf begonnen te schrijven, midden in de pandemie, wilden we niet doen wat er verwacht werd van deze tien afleveringen”, vertelt hij. Zou dit de reden zijn dat seizoen 5 in tweeën is geknipt? Hij is er nog onduidelijk over. Wel ligt Álex een tipje van de sluier op over het nieuwste seizoen. “We kregen het idee om het eerste deel het gevoel van een seizoensfinale te geven. In het tweede deel van dit seizoen focussen we meer op de emotionele toestand van de karakters.” Wij zijn heel erg benieuwd!

View post on Instagram
 

Bron: Grazia.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀