News

Droombaan: Je kan betaald worden om achtbanen te testen

Wil jij betaald achtbanen uittesten, op een terras zitten of in een sterrenrestaurant dineren? Het kan! Wij hebben de leukste baan van Nederland gevonden. Social Deal is opzoek naar iemand die allerlei verschillende toffe activiteiten wil uittesten. Lees snel verder en kom er achter hoe je hiervoor solliciteert!

Verdien je geld met activiteiten testen

Ben jij opzoek naar een baan? Dan hebben wij het leukste werk van Nederland gevonden. Social Deal is opzoek naar een iemand die betaald wil worden verschillende activiteiten wil uittesten. Hou jij van een luxe diner, een bezoekje aan de sauna of een achtbaanritje? Dan ben jij geknipt voor deze baan!

Wat houdt de baan in?

Natuurlijk moet je wel iets meer doen dan alleen maar activiteiten testen. Samen met een cameraman ga je langs verschillende locaties om promotievideo’s te maken voor Social Deal. Je bent naast uittester dus ook presentator. Ook help je met het script schrijven voor de video’s en word je betrokken bij de marketingcampagnes. Er wordt dus iets meer van je verwacht dan alleen het uittesten. Jij wordt het gezicht van Social Deal!

Welke kwaliteiten moet je hebben

Het bedrijf heeft wel een aantal eisen. Je moet het leuk vinden om op camera te staan en dit ook uitstralen. Verder moet je marketing en social media interessant vinden en niet bang zijn om initiatief te tonen. Als laatste is het belangrijk om een rijbewijs te hebben. Je mag namelijk gebruik maken van de bedrijfsauto om naar de verschillende locaties te rijden. Ben jij geknipt voor deze baan? Solliciteer dan hier en misschien mag jij straks betaald dineren in een fancy restaurant!

via GIPHY

Lees ook:
– Dream job alert: Aldi is opzoek naar wijntesters in ruil voor gratis wijn
– Trip naar België: de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux opent op déze datum
– Droombaan: Deliveroo zoekt foodreviewers om een jaar lang gratis eten te testen

Beeld: istock

Must reads 👀