News

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van de Friends reünie

We schreven vandeweek al goed nieuws over de Friends reünie, want de releasedatum werd bekendgemaakt (lees dat artikel hier) en nu zijn de eerste beelden naar buiten gebracht!

Friends Reünie

In het onderstaande filmpje zie je hoe Rachel, Monica, Joey, Chandler, Ross en Phoebe herinneringen ophalen van hun tijd samen tijdens Friends. Don’t cry, don’t cry, please don’t cry. Wat is het een emotioneel moment. We hadden natuurlijk al een lange tijd geleden afscheid genomen van de serie, maar nu is er een écht afscheid met nog één aflevering voordat de Friends cast niets meer opneemt samen voor de serie. Check de video hieronder. Psst: de video is al bijna 15 miljoen keer bekeeken. Wow! De tekst gaat verder onder de video.

View post on Instagram
 

Reünie

In de reünie aflevering komen David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry nog één keer samen om terug te kijken op de mooie tijd die ze hadden tijdens het opnemen van Friends. Ze proberen scenes na te spelen, kijken grappige of juist emotionele scenes terug en ze verwelkomen gasten als Justin Bieber en David Beckham. Yes please! Friends de reünie is te zien vanaf 27 mei op HBO Max.

Lees ook:
★ OMG: De Friends reünie geeft trailer vrij mét releasedatum
★ How you doin’: je kunt nu slapen in een echte Friends-Airbnb

 
Beeld: Unsplash

Must reads 👀