News

Terug van weggeweest: McDonald’s Veggie én Spicy McNuggets

We begrepen niet zo goed waarom de Veggie en de Spicy Nuggets uit het assortiment van de McDonald’s verdwenen, want ze waren zó goed. Goed nieuws: ze zijn terug! Zal de McDonald’s veel commentaar hebben gehad? Geen idee, maar we zijn blij dat de Nuggets terugkeren.

Veggie en Spicy Nuggets zijn terug

De echte liefhebber van deze Nuggets moet iedere keer dealen met het feit dat de nuggets steeds maar tijdelijk verkrijgbaar zijn, maar nu is het wachten weer voorbij want we hebben goed nieuws. DE. NUGGETS. ZIJN. TERUG. En daar gaat ons kipnugget-verlangen van glimlachen. “2x een kip 9 alsjeblieft!”

Veggie Nuggets

De Veggie Nuggets zijn dus net zo smaakvol en krokant als de Chicken McNuggets, maar dan uiteraard zonder kip. De Veggie Nuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Heb je honger? Dat is mooi, want de Nuggets zijn alleen verkrijgbaar in doosjes van 9 stuks.

De nuggets zijn te herkennen aan de peterselie. Op de website van de McDonalds staat dan ook: “Dit proef je alleen niet! Ook kan je het herkennen op de verpakking door middel van de herkenbare tabs! Zo weet je zeker dat je écht een Veggie product hebt besteld.” Handig!

Spicy Nuggets

En ook voor de liefhebber van pittige nuggets: de Spice Nuggets zijn ook terug! De kipnuggets zijn extra pittig gekruid door de toevoeging van cayennepeper en jalapeño’s.

Tijdelijk

We hebben wel wat minder goed nieuws: de Nuggets zijn wéér tijdelijk verkrijgbaar. Rijd dus snel naar de McDonald’s om te genieten van de nuggets voordat het te laat is. Kunnen we deze varianten van de McNuggets niet voor altijd in het assortiment behouden? McDonalds are you reading?

Lees ook:
Alle 173 McDrives van Nederland langsgaan: Sanie (23) deed het
 FOTO’S: dit zijn de meest bijzondere McDonalds vestigingen van de wereld

 
Bron: CosmopolitanBeeld: Pexels

Must reads 👀