Celebs

FOTO: Zo zag Ex On The Beach-Keanu er vroeger uit

Keanu is een van de meest opmerkelijke deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch. Op zijn allereerste date zoende hij met Lesley en die avond waren zij ook de eerste die seks hadden. Deze playboy is altijd opzoek naar een andere vrouw, maar was hij vroeger ook al zo? Wij kwamen deze kinderfoto’s tegen.

Ex On The Beach Double Dutch-Keanu in zijn jongere jaren

Ex On The Beach Double Dutch is begonnen. De vijfde aflevering staat online en er is alweer genoeg drama gebeurd. Keanu is een van de deelnemers die volop drama veroorzaakt. Dit begon de eerste aflevering al doordat hij het bed deelde met Lesley. Vervolgens spoelde zijn ex Imke aan en daarmee heeft hij ook een paar hete nachten gedeeld. Keanu is zelfs onderdeel geweest van het allereerste EOTB-kwartet! Samen met Dusty, Lesley en Imke heeft hij Ex On The Beach Double Dutch-geschiedenis geschreven.

De jeugdfoto’s

Was Keanu vroeger ook al zo’n playboy? Wij vonden deze super lieve jeugdfoto’s van hem. Die zwoele blik doet ons geloven dat hij altijd al een mannetje is geweest! Wil jij de foto’s bekijken? Klik dan hier! Wil jij nog even spieken hoe hij er nu uitziet? Check dan de video hieronder.

View post on Instagram
 

Keanu’s tatoeages

De deelnemer heeft een paar opvallende tatoeages. Hij heeft een heuse Ex On The Beach Double Dutch-tatoeage gezet! Ook heeft hij een kroontje op zijn hand staan. Deze heeft hij samen met zijn ex Imke gezet. Pijnlijk! Als laatste heeft hij een groot Chinees teken op zijn borst staan, maar daar blijkt wat mis mee te zijn… Een oplettende kijker zag dat er een fout staat in het ontwerp. Oei! Zou de jongere Keanu deze tatoeages nog een keer zetten? Wij denken van niet!

Er zijn ook foto’s opgedoken van een jonge Shani. Ben jij benieuwd hoe de blondine er vroeger uit zag? Klik dan hier!

Beeld: MTV

Must reads 👀