Food

Deze 10 drankjes worden het meest besteld op een warme terrasdag

Wat is nou lekkerder dan een terrasdag? Lekker een drankje drinken terwijl alles voor je geregeld wordt. Vaak denken veel mensen dit ook en zitten de terrassen propvol op een warme dag. Wat er dan het meest wordt gedronken? Dat hebben wij uitgezocht!

Deze drankjes zijn populair op een warme terrasdag

1. Cola

Als het boven de 25 graden is dan wordt er vooral frisdrank verkocht. Cola is de populairste frisdrank op het terras en daarom staat het drankje bovenaan in onze lijst!

2. Icetea

Op nummer twee staat Icetea. Ook deze frisdrank is super populair als het warm is. 

3. Rose

Wijn wordt altijd veel besteld op een terras. Als het zomers weer wordt dan is rose een van de meest populaire wijnen.

via GIPHY

4. Ijskoffie

Als het zonnetje tevoorschijn komt dan bestellen we veel minder warme dranken. Er wordt dus minder warme koffie gedronken en veel meer ijskoffie

5. Mousserende wijn

Wijn met een sparkle is populair bij de terrasliefhebbers. Heb jij genoeg van de witte wijn? Bestel dan eens een heerlijk bubbeltje. Santé!

6. Witbier

Natuurlijk wordt er ook super veel bier besteld op een zomerdag, maar vooral het witbier is populair.

via GIPHY

7. Mexicaans bier

Desperados, Corona of Sol wordt massaal besteld in de zomer. Wij snappen wel waarom! Als je een Mexicaans biertje drinkt proef het gewoon naar de zon.

8. Weizen

Net als witbier is weizen een populair zomerbiertje. Niet al te zwaar, maar wel heel lekker!

9. Cocktails

Natuurlijk kunnen de cocktails niet ontbreken! Denk je aan zomer dan denk je aan cocktails. Sex On The Beach, Mojito of een Tequila Sunrise, we love it.

10. Water

Je moet natuurlijk goed blijven hydrateren als je een dag in de zon wil zitten. Daarom bestellen we ook super veel water up het terras.

via GIPHY

 
Bron: tapp.cafeBeeld: istock

Must reads 👀