Revlon Beyond Natural Skin Matching Makeup

Beauty door Redactie

Veel meiden gebruiken geen foundation omdat ze het óf een dikke plamuurlaag vinden óf niet de goede kleur kunnen vinden. Gelukkig heeft Revlon nu een foundation die deze twee probleempjes oplost. Hun nieuwe product heet “Beyond Natural Skin Matching Makeup”.

Het is de eerste foundation in Nederland die zich, terwijl je deze aanbrengt, exact aanpast aan de tint van je huid. Hij is eerst wit van kleur, maar zodra de foundation wordt aangebracht, barsten de kleurpigmenten open, transformeert de foundation van kleur en matcht dus zo perfect met je eigen tint.

De foundation is er in drie tinten (Light, Medium en Medium-Deep), zodat je alvast in een soort ‘kleurtint’ kunt gaan zitten die een beetje bij je past.

Mascha testte speciaal voor Girlscene deze foundation uit!

Revlon Beyond Natural Skin Matching Makeup kost € 12,95, maar is er nu voor een speciale prijs (om kennis te maken, zeg maar) van € 10,95.

De foundation is te koop bij een heleboel drogisten, zoals Etos, DA en Uw Drogist. Alleen NIET bij het Kruidvat (zoals in het filmpje gezegd wordt). Je kunt de foundation ook hier online bestellen!