Collistar najaar 2009

Beauty door Redactie

De herfst-winter make-up collectie van Collistar heet ‘Couture’ en bevat intense kleuren – zwart, grijs, inkt blauw, violet en pruimpaars – die mooi combineren met lichtere kleuren als lilapaars of cyclaamroze.

De Couture Make-Up Kit

Speciaal voor de feestdagen pakt Collistar uit met dit supermooie poederdoosje. Het doosje is versierd met jadesteentjes, pailletten, kristallen en Indische broderie. Aan de binnenkant zit een poeder met goudkleurige pailletten en parelmoer. Er zijn twee versies: Light Crystals is een highlighting poeder voor het gezicht en Sun Crystals is een bronzer vor gezicht, hals en decolleté. Dit doosje is limited editon en kost € 34,95.

Maxi Blusher • Silk Effect Illuminator

Dit is een handige combinatie: een blusher met ingebouwde highlighter. Dit twee-in-één product is ideaal om het gezicht te ‘shapen’. De blusher net onder de appel van je wang aanbrengen en de kleur opbouwen totdat je het gewenste effect bereikt. De highlighter gebruiken om een natuurlijke glans of het gewenste licht-schaduw effect te creëren (neusbrug-kin-cupidoboogje bovenlip-jukbeen). Dit product is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties: Earth light en Peach Light voor € 28,35.

Puro Lipstick

Deze lipstick blijft lekker lang zitten en zorgt voor mooie, stevige en gladde lippen door de aloë vera, hyaluronzuur, rijstwas, retinol en vitamine. Verkrijgbaar in drie kleuren: pruimpaars, cyclaamroze en wisteria (een soort lila), voor € 17,80.

Strass Effect Supergloss

Deze lipgloss met strass effect plakt niet, is amper voelbaar op de lippen en maakt dat lipstick niet smelt als je hem eroverheen opdoet. De drie nieuwe trendkleuren zijn amethyst, kristal en onyx. Te koop voor € 16,65.

Professional Lip Pencil

Dit lippotlood is voorzien van professionele applicator, is waterproof en longlasting. Je kunt ‘m gebruiken als lijntje om je lippen, of als lipstick zelf én als basis onder lipstick/lipgloss zodat deze langer houdt. In drie nieuwe kleuren: poederroze, cameo en burgundy, voor € 15.

Wet&Dry Patchwork Eyeshadow ‘smokey eyes’

Deze Wet & Dry oogschaduw is voorzien van een ‘patchwork’ kleurenpatroon. De zwart-, grijs- en wit tinten zijn tot op de bodem apart gebakken en kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt maar natuurlijk ook bij elkaar. Met een vochtig penseeltje aanbrengen voor longlasting dekking en intense kleur, of droog gebruiken voor een transparanter, glanzender effect. Handig: elke verpakking bevat een stappenplan uitleg voor de perfecte smokey eye! Hij kost € 14,45.

Silk Effect Eyeshadow

Deze oogschaduw voelt licht en luchtig en bevat reflecterende poederdeeltjes. Er zijn drie nieuwe kleuren: cacao, inkt blauw (bijna zwart) en violet… voor € 13,90.

Professional Eye Pencil

Dit oogpotlood met professionele applicator kan worden gebruikt als normaal oogcontour potlood (om de oogcontour aan te tekenen), als kajalpotlood op het binnenste ooglid en als oogschaduw. De professionele applicator gebruiken om de kleuren mooi te vervagen. Is waterproof en daardoor lekker longlasting. Dit seizoen in drie nieuwe trendkleuren met ‘heavy metal’ effect: metal blauw, metal violet en metal groen. Hij kost € 15,-.

Perfect Nails Enamel

Deze nagellak is heel erg longlasting, waterproof en droogt supersnel. Met het platte kwastje kun je ‘m snel en heel secuur aanbrengen. Dit seizoen in de kleuren petunia, cyclaamroze en pearl violet, voor € 12,80.