Nagellak najaar 2009

Beauty door Redactie

Dit najaar zien we weer veel verschillende kleuren nagellak. Naast donkere kleuren zoals zwart, bruin, diepblauw, grijs en metallic zien we ook fellere kleuren zoals rose, nude kleuren, lila en zelfs groentinten!

Ook zie je dit najaar naast glanzende nagellak ook matte nagellak. Zwart kan nog steeds, maar kies dan voor een kleur die net tegen het zwart aan zit. Ik heb wat gave nagellakjes voor je uitgezocht. Watch and learn!

Piha Black € 21,20 Lancome (niet meer te koop)

Felle kleurtjes van Essence

Mooie metallic kleuren van China glaze, rond € 6,95

Op de website van het merk OPI kun je eindeloos nagellakkleurtjes bekijken. Je kunt naast het potje ook de nagellak op een virtuele hand bekijken waarbij je de nagellengte en huidskleur kunt veranderen. Super leuk! Ik heb een paar mooie uitgezocht… En wat een leuke namen! Ik krijg meteen zin om mijn nagels te lakken.

€ 13,95

€ 13,95

€ 13,95

€ 13,95

Chanel bracht dit najaar ook een geweldige nagellakcollectie genaamd Chanel Jade Nail Collection uit. De collectie bestaat uit Jade (mintgroen) en Jade Rose (zachtrose). Helaas worden ze niet in Nederland verkocht. Maar geen zorgen, MAC heeft wel een kleur nagellak in haar assortiment die er veel op lijkt…

Chanel Jade en Jade Rose

Peppermint Patty van MAC (momenteel uitverkocht)

Catrice gaat voor paars & roze

door Anne van Laarhoven