Make-up voor Pink Ribbon

Beauty door Redactie

Speciaal voor Pink Ribbon hebben zes beautymerken in Nederland beautyproducten gelanceerd, speciaal voor de borstkankerstichting. Dit om de bewustwording te verhogen, geld in te zamelen en oktober 2009 mooier, rozer en sterker dan ooit te maken.

AVEDA Hand Relief

Deze vochtregulerende crème verzacht droge handen en maakt ze zachter en gladder, met ingrediënten als plantaardige verzachtende bestanddelen, scrubbende fruitzuren en anti-oxidanten, waaronder vitamine A en E. In de maand oktober is de ‘limited edition’ Hand Relief-crème speciaal verpakt in een tube van 150 ml en heeft het product dat in beperkte oplage Verkrijgbaar is een ‘pink ribbon’ design.
Prijs: €30,00
Schenkingsbedrag: Aveda schenkt 2 euro van elke verkochte tube Breast Cancer Awareness Hand Relief.
Verkrijgbaar bij: Deze ‘limited edition’ Hand Relief is in oktober 2009 Verkrijgbaar in de Aveda-salons en spa’s.

Bobbi Brown Pink Ribbon Collection

Ter ondersteuning van de Breast Cancer Awareness maand heeft Bobbi een mooie limited-edition lip set bestaande uit een nieuwe exclusieve kleur van de Creamy Lip Color en een eenmalig verkrijgbare Glitter Lip Balm. En het Pink Ribbon logo is op de Glitter Lip Balm gedrukt. De set wordt geleverd in een passende roze verpakking.
Prijs: € 40,-
Schenkingsbedrag: Bobbi Brown zal $35,000 doneren aan de stichting.
Verkrijgbaar bij: Bobbi Brown Studio’s in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Clinique viert de Breast Cancer Awareness Maand met een speciale limited edition van de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dit product is een icoon geworden over de hele wereld, elke 5 seconden wordt er een flacon verkocht. De jumboflacon is voorzien van een handige pomp en wordt geleverd met een Clinique en Pink Ribbon bedelarmbandje.
Prijs: € 46,80
Schenkingsbedrag: Clinique schenkt 20% per verkocht product.
Verkrijgbaar bij: Clinique Counters in de Bijenkorf

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

DKNY Be Delicious Fresh Blossom is een mix van fruit en bloemen. Een mengeling van grapefruit, cassis en abrikoos met een hart van lelietje-van-dalen en kroonblaadjes van de roos, gewikkeld in jasmijn. En tot slot een basis van licht hout en sensuele huidakkoorden.
Prijs: € 52,00
Schenkingsbedrag: DKNY schenkt 20% per verkocht parfum.
Verkrijgbaar bij: de Bijenkorf

ESTÉE LAUDER Elizabeth Hurley Lip Set

De lipcollectie bestaat uit een lipstick, lipgloss en lippotlood in kleuren die persoonlijk zijn uitgekozen door Elizabeth Hurley. De lipstick heeft een roze omhulsel en de lipcollectie is verpakt in een met roze stof bedekt lipstickdoosje met spiegel.
Prijs: € 23,50
Schenkingsbedrag: Estée Lauder doneert 20% per verkocht product.
Verkrijgbaar bij: Estée Lauder Counters in de Bijenkorf.

Deze set heb ik zelf ook, zooo fijn!