Lifestyle

Temptation Island Duitsland: waar kan je het nieuwe seizoen zien?

Temptation Island USA is nog in volle gang, maar als jij niet genoeg kan krijgen van alle drama dan kan je bij onze buren terecht. De Duitse versie van Temptation is namelijk ook on the roll! Wij hebben opgezocht waar je het hele seizoen kan volgen. 

Temptation Island Duitsland in Nederland te bekijken

Temptation Island Nederland is helaas afgelopen. In Amerika zijn de afleveringen nog wel in volle gang en het gaat er daar heftig aan toe. Nu komt ook Temptation Island Duitsland weer terug, yes! De koppels zijn bekend en hebben ze alvast voorgesteld. Alle drama lovers opgelet, je kan het seizoen gewoon in Nederland volgen!

Waar is Temptation Island Duitsland te zien?
Temptation Island Duitsland is elke zondagavond te zien op RTL Deutschland. Deze zender is ook in Nederland beschikbaar. Dat betekent dus dat wij Temptation Island Duitsland helemaal kunnen volgen. Vraag jij je af welk kanaal dat is? We got you! Onderaan dit artikel staat een lijst met alle kanalen waarop RTL Deutschland te zien is.

Komt Temptation Island Duitsland op Videoland?
Videoland is een streamingservice van RTL, dus in theorie zou het kunnen. Helaas gaat dat in de praktijk niet gebeuren… De eerdere seizoenen van de Duitse Temptation zijn namelijk ook niet op Videoland gezet. We kunnen er dus van uit gaan dat de afleveringen niet op Videoland komen. Als dat wel zo is, laten we het jullie uiteraard weten!

Temptation Island Duitsland

Op welk kanaal is RTL Deutschland?

Ziggo: kanaal 58

KPN: kanaal 46

Telfort: kanaal 46

XS4ALL: kanaal 46

Solcon: kanaal 392

Canal Digitaal: kanaal 114

Delta: kanaal 455

Caiway: kanaal 42

Kabeltex: kanaal 129

TELE2: kanaal 223

SKV: kanaal 57

Kabelnoord: kanaal 114

T-Mobile thuis: kanaal 397

Fiber: kanaal 397

Plinq: kanaal 75

SKP: kanaal 53

Trined: kanaal 116

Youfone: kanaal 520

Joyne: niet beschikbaar

Breedband Helmond: kanaal 58

Beeld: RTL

Must reads 👀