News

Auch! Deze armband geeft een stroomschok wanneer je te veel geld uitgeeft

Raakt jouw geld ook altijd zo snel op? Ben je een echte shopaholic en heb je continu de drang om nieuwe kleding te kopen? Lees dan snel verder, want deze speciale armband zou zomaar eens de perfecte oplossing kunnen zijn.

Armand met stroomschok voor shopaholics

Soms is het lastig om je portemonnee in je zak te houden wanneer je omringd bent door leuke winkels, we get that. Wanneer je aan het einde van de maand op je rekening kijkt en ziet dat je loon bijna op is zul je je slecht voelen. Aii, door die leuke nieuwe schoenen heb je nu geen budget meer over om je favo take away gerecht te bestellen…

De perfecte oplossing
Het Britse bedrijf Intelligent Environment heeft iets ontwikkeld, speciaal voor shopaholics: een armband die een stroomschok geeft wanneer je te veel boven je standaard leeft. De armband is gelinkt aan je bankrekening en op die manier kun je een maximumbedrag instellen dat je van jezelf op een dag mag uitgeven.

Hieronder zie je een foto van de armband. Heel fashionable is de armband helaas niet, wel handig tho! Ben je opzoek naar stijvolle sieraden? Schakelsieraden zijn echt een musthave deze lente.

View post on Instagram
 

Durf je deze armband niet uit te proberen? Uiteraard zijn er nog veel meer oplossingen om budgetproof te winkelen. Ga bijvoorbeeld eens langs bij een vintage kledingwinkel. Inspiratie nodig? Check dan dit artikel.

De armband is wel duur
De armband kost 150 euro, dat is wel een nadeel. Uiteraard zal je na de aankoop wel geld gaan besparen. En doe je dat niet? Dan krijg je dus een shock, auch!

Pssst, heb je echt nieuwe sieraden nodig? En heb je nog wat money over? Check dan dit artikel voor budgetproof sieraden.

Bron: libelle.nl, viralonline.nlBeeld: Unsplash, Instagram

Must reads 👀