Lifestyle

Not so cute! Deze chihuahua wil je niet aaien

We love dogs! Het is toch heerlijk om wat gezelschap te hebben van een hond?! Pas alleen wel op wanneer je besluit om op dat ene schattige hondje af te rennen. Je weet nooit wat er gebeurt als je begint met aaien… Tenminste niet bij Niki Ozeri, een spierwitte chihuahua met moodswings.

Wow! Deze chihuahua is niet schattig

Schattige diertjes met puppy eyes kunnen niet ontbreken op je Instagram feed: het internet staat vol met leuke filmpjes van viervoeters. Wij kwamen een chihuahua tegen die op het eerste gezicht heel cute leek, maar daar dachten we snel anders over.

View post on Instagram
 

De chihuahua heet Niki Ozeri en heeft flink wat volgers op Instagram. Er komen dagelijks foto’s op haar pagina, maar soms lijkt het alsof ze het niet leuk vindt dat haar baasje haar continu stoort. Meestal kun je ongewenst gedrag wel afleren met een koekje, maar zelfs dat maakt de angry dog pissig.

View post on Instagram
 

Knuffelen maakt de chihuahua ook niet zo vrolijk, we hebben medelijden met Niki haar baasje…

View post on Instagram
 

Gelukkig zijn de meeste honden wel super lief. Pas alleen op als je dit kleine monstertje ergens op straat ziet lopen. Ben je benieuwd welke hond goed bij jouw levensstijl past? Check dan dit artikel.

via GIPHY

Dogs therapy
Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat gezelschap van dieren goed is voor je gezondheid. Er zijn ontzettend veel honden die worden ingezet voor therapieën van mensen, amazing! Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om voor een dier te zorgen, maar gelukkig kunnen lieve filmpjes je ook een moodboost geven. Deze bijvoorbeeldso cute.

Bron: InstagramBeeld: Unsplash, Instagram, Giphy