Opgemaakt door Cargo bij Sephora

Beauty door Redactie

Vandaag was ik bij het Sephora Christmas Event, een middag voor (beauty)journalisten om kennis te maken met de kerstcollectie van parfumerie Sephora. Daar werd ik opgemaakt door de make-up artist van Cargo. Wauw!

Ik maak zelf wel eens smokey eyes, maar dat het zó mooi kon worden... wat een wonderen verrichten die make-up artists toch!

Ze gebruikte bij mij:

- Een smokey eye palet met links een wax en rechts een poeder. Eerst gebruik je de wax, en daaroverheen het poeder. Daardoor wordt de kleur intenser en blijft het véél langer zitten.

- Een beetje paars midden op het ooglid om het echt te laten 'sprankelen'. Het is de kleur paars rechtsboven, het "knoopje". Dit make-up 'boek' is trouwens echt fabulous: de make-up is in de vorm van stoffen en knoopjes en is zo ontzettend knap gemaakt. Om bij weg te dromen...

- Highlighter boven mijn oog, tegen de wenkbrauwen aan, maar ook in de ooghoek (bij je neus). Die zit in een heel fijn pennetje.

- En tot slot een zwart kohlpotloodje in mijn oog (op het 'natte' randje), zwarte mascara en een beetje lichtroze lipgloss.

Het resultaat:

Ik vind het echt leuk voor een feestje! Alle producten zijn trouwens te koop bij Sephora.